Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μεγαλοπρέπεια στον εορτασμό Κοιμήσεως Θεοτόκου αλλά και στιγμές χαλάρωσης πριν την υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση της Χασιάς (φωτό)

 

Με λαμπρές τιμές παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε η πανηγυρική θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής το πρωί της Τρίτης 15 Αυγούστου 2023. Η θρησκευτική εκδήλωση την οποία τέλεσαν ο Αρχιερατικός επίτροπος Φυλής π. Τίτος Χρήστου και ο προϊστάμενος του εορτάζοντος Ιερού Ναού π. Δημήτρης Παναγακόπουλος, κορυφώθηκε με την ιερή Λιτάνευση της εικόνας στα γραφικά σοκάκια της Δημοτικής Κοινότητας της Φυλής. 

Την εικόνα ακολούθησε με ευλάβεια μεγάλος αριθμός πιστών μεταξύ των οποίων, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο υφυπουργός εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, ο Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, αναπληρωτές Δήμαρχοι καθώς και υποψήφιοι Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

 Στη συνέχεια ακολούθησαν στιγμές χαλάρωσης και ενός γρήγορου καφέ  στα μαγαζιά της  πλατείας γιατί θα ακολουθούσε η υπογραφή της σύμβασης για την μετατροπή της Χασιάς σε "Αράχωβα της Αττικής" όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.









































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια