Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δύο δυνατές μεταγραφές στο πλευρό του Χρήστου Παππού


 Δύο, εκ μεταγραφής, υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ταράζοντας τα λιμνάζοντα ύδατα των αυτοδιοικητικών εκλογών:

ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΝΟΥΡΓΙΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ 

  Αναταραχή έφεραν οι δυο Κώστηδες που εκ μεταγραφής ήρθαν στην παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για  διαφορετικούς όμως λόγους. 

Ο κ. Φανουργιάκης δεξί χέρι του επικεφαλής της παράταξης αλλάΖουμε του Χρήστου Ρούσσα όπου λίγο μετά την ανεξαρτητοποίησή του προσχώρησε στην παράταξη του δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού. 

Aξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

με βάση την παράγραφο 3 του άρθρου 79 του ν. 3852/2010 (Α’ 87) «Καλλικράτης», ανεξαρτητοποιούμαι από τη δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ». Ευχαριστώ τον επικεφαλής της παράταξης και Δημοτικό Σύμβουλο Χρήστο Ρούσσα για τη συνεργασία. Στο πρόσωπό του εξακολουθώ να τρέφω σεβασμό κι εκτίμηση.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθεί τα πυρά από τον κ. Ρούσσα που έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση ζητώντας του να του παραδώσει την έδρα:

Τρεις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ο εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος με την παράταξη «αλλάΖουμε» Κώστας Φανουργιάκης αποφάσισε, αιφνιδιαστικά και χωρίς λόγο, να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη που τον εξέλεξε.
Η απόφασή του δεν μας εκπλήσσει, όπως δεν μας εκπλήσσει ότι την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης δεν την έκανε ο ίδιος, αλλά ο Δήμος Φυλής μέσα από τη επίσημη σελίδα και τα όργανά του. Προφανώς, σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί και η προσχώρησή του στον Χρήστο Παππού. 
  Η παράταξη «αλλάΖουμε» πρόσφερε στον Κώστα Φανουργιάκη πολλά. Κυρίως του πρόσφερε την εκλογή του και για αυτό τόσο τα μέλη της, όσο και εγώ προσωπικά, ως φίλος και συνεργάτης πολλών χρόνων μαζί του, περιμένουμε από τον ίδιο να επιστρέψει την έδρα του στα μέλη της.

   Με τον πιο τρανταχτό τρόπο η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Φανουργιάκη δυναμώνει ακόμη περισσότερο την παράταξη του Χρήστου Παππού, προκαλώντας αναταράξεις στην παράταξη του κ. Ρούσσα.

  Αντίθετα η επανεμφάνιση στα τοπικά δρώμενα του κ. Παπαϊωάνου, έμπειρου αυτοδιοικητικού και δεξί χέρι  της διαλυμένης παράταξης του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη, φέρνει κλυδωνισμούς στην παράταξη του Χρήστου Παππού, μιας και θεωρείται σχεδόν βέβαιη η εκλογή του. 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΝΟΥΡΓΙΑΚΗΣ

Ο Κώστας Φανουργιάκης είναι απόφοιτος σχολής του ΟΑΕΔ με ειδικότητα μηχανοτεχνίτης. Το 2015 αποφοίτησε από το ΕΠΑΛ Αχαρνών με ειδικότητα τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και συστημάτων δικτύου και επικοινωνίας. Εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Σήμερα εργάζεται στην εταιρία Παπαστράτος. Από το 2019 μέχρι σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων.  

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Ο Κώστας Παπαϊωάννου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζωφριά Άνω Λιοσίων και είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Κοκκόρια.
Είναι απόφοιτος Δομικών Έργων και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια