Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Οι λιλιπούτειοι μαθητές των Παιδικών Σταθμών Ασπροπύργου έκλεψαν τις εντυπώσεις στην Καλοκαιρινή τους Γιορτή

 


Μια υπέροχη θεατρική παράσταση, βασισμένη στο ποίημα «Όνειρο Καλοκαιρινού Μεσημεριού» του Γιάννη Ρίτσου παρουσίασαν οι μικροί μαθητές των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ασπροπύργου,  σε σκηνοθεσία και σύλληψη ιδέας του καταξιωμένου ηθοποιού, κ. Στέλιου Κρητικού, καθώς και με την αμέριστη συνδρομή των συνεργατών του κ.κ. Κάτια Παπαδοπούλου, Ιωάννα Καραθανάση, Μαριέφη Λεοντοπούλου αλλά και των εκπαιδευτικών των δομών.

Στο κατάμεστο κινηματοθέατρο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» τα παιδιά ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους, χόρεψαν και τραγούδησαν θυμίζοντας σε όλους, μέσα από αυτό το λυρικό ποίημα του Γιάννη Ρίτσου, τα ανέμελα χρόνια της παιδικής ηλικίας, την αθωότητα και την ξεγνοιασιά, κερδίζοντας το θερμότερο χειροκρότημα όλων.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου αναφέρθηκε στην επί σειρά ετών υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής σ’ όλες τις ανάλογες καλλιτεχνικές δράσεις αλλά και γενικά στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, που όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αντίστοιχες ιδιωτικές δομές αλλά βρίσκονται στην πρώτη σειρά των Δήμων της Ελλάδας. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Χρόνια τώρα καμαρώνουμε, τα όλο και περισσότερα «φυντάνια μας» και δουλεύουμε για να έχουν μαζί με τις οικογένειές τους, τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες».  




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια