Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Λήξη των αθλητικών προγραμμάτων του ΟΑΦΝΤΗ για τη φετινή χρονιά

 


Με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων για τη φετινή χρονιά, ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Ισίδωρος Τσίγκος μαζί με τον Αντιπρόεδρο, κ. Αντώνιο Κοναξή επισκέφθηκαν το τελευταίο μάθημα τόσο του Τμήματος Γυμναστικής Γυναικών όσο και το Τμήμα Στίβου του Οργανισμού  για να αποχαιρετίσουν τα μέλη και να τους ευχηθούν καλό καλοκαίρι.

Σε κλίμα εορταστικό οι γυναίκες, αφού ολοκλήρωσαν τη γυμναστική τους αντάλλαξαν ευχές  και ευχαρίστησαν  τη Διοίκηση του Οργανισμού για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, πραγματοποιήθηκε και το τελευταίο μάθημα του Στίβου, όπου τα παιδιά ενημερώθηκαν για την  Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα – 23 Ιουνίου, μαθαίνοντας τη σημασία των χρωμάτων των πέντε κύκλων και την ιστορία του εορτασμού της Ημέρας. Στη συνέχεια, ζωγράφισαν τους Ολυμπιακούς Κύκλους, έπαιξαν το καθιερωμένο μπουγέλο και κεράστηκαν το αγαπημένο τους παγωτό.

Ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Ισίδωρος Τσίγκος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά  τα μέλη, τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν χρόνια τώρα στα τμήματα  του Οργανισμού αλλά και το προσωπικό που δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την επιτυχία των προγραμμάτων. Δεσμεύτηκε ότι οι δράσεις του ΟΑΦΝΤΗ δεν σταματούν ανανεώνοντας  το ραντεβού  για τον Σεπτέμβρη με περισσότερες αθλητικές δράσεις.

Στη δράση παρευρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ιωάννης Κατσαρός, τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Μάρκος Μάμας και  κ. Μαρία Γκούμα και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Σεραφείμ Τσόκας. 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια