Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μοσχοβόλησε το «Βορεινό» η Χρυσούλα Κουράση στη βραδιά για την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής

 Με μια εξαιρετική Μουσική Βραδιά, την 6η κατά σειρά, γιόρτασε ο Σύλλογος της Ζωφριάς την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής το βράδυ της Δευτέρας 21 Ιουνίου 2023, στο γεμάτο από κόσμο αμφιθέατρο “Βορεινό”.

 Χαιρετίζοντας τη θεματική βραδιά «Τραγούδια με Ιστορία», η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και το ΝΠΔΔ "Η ΠΑΡΝΗΘΑ" που, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, επενδύουν στον Άνθρωπο και στον Πολιτισμό. Με την “εξουσιοδότηση” του Δημάρχου, εξάλλου, η κα Κωβαίου ανακοίνωσε και την ευχάριστη είδηση, πως σύντομα σε ειδικά διαμορφωμένο στην οδό Ισοκράτους 6 (έναντι της Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς), θα εγκαινιαστεί το νέο ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής που θα γίνει φιλόξενη Στέγη για τους ηλικιωμένους της συνοικίας.

 Η επιμέλεια της εκδήλωσης έφερε την υπογραφή της χοροδιδασκάλου της Ζωφριάς Αργυρώς Σπηλιωπούλου με πρωταγωνιστικές χορευτικές ομάδες εκείνες του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς και τη χορευτική ομάδα του Α.Ο. ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, που έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.



 Η σκηνή του αμφιθεάτρου γέμισε λουλούδια και αρώματα, χάρη στην πρωτοβουλία της Αναπλ. Δημάρχου και Προέδρου της Δ.ΕΠ.ΙΣ. Φυλής κας Χρυσούλας Κουράση, να συγχαρεί τη δραστήρια Πρόεδρο κ. Κωβαίου, καθώς και τα μέλη των χορευτικών τμημάτων, για τον σημαντικό τους ρόλο στην πολιτισμική και κοινωνική ζωή του τόπου, προσφέροντάς τους από ένα γλαστράκι με λουλούδια. 

Εισπράττοντας θερμή ανταπόκριση στην ευγενική αυτή πράξη της, η κα Κουράση δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές όλων για κάθε επιτυχία στο πολύπλευρο έργο της, το οποίο, εκτός των άλλων, είναι άμεσα συνδεδεμένο με το πολιτιστικό κεφάλαιο της περιοχής.





 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια