Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος γιόρτασε η Γυναικεία ομάδα του Ακράτητου (βίντεο και φωτο)

 


Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και την άνοδό της στην Β΄ Εθνική Κατηγορία γιόρτασε η Γυναικεία ομάδα του Ακράτητου με μια μεγαλόπρεπη φιέστα, που διοργάνωσε στο γήπεδό του την Παρασκευή 2 Ιουνίου. 
«Σήμερα γιορτάζουμε γιατί καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο που βάλαμε στην αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς, βλέποντας ότι στα κορίτσια μας περισσεύει το ταλέντο και το πάθος για διάκριση», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ακράτητος Άνω Λιοσίων, Χρήστος Αποστολόπουλος. «Εγώ και οι συνεργάτες μου και ειδικά ο Νίκος Ζαρκαδάκης, προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να σταθούμε δίπλα στις αθλήτριές μας και να τις στηρίζουμε κάθε στιγμή για να συνεχίζουν καθημερινά και απρόσκοπτα να προσπαθούν για αυτόν τον υψηλό στόχο και την ιστορική διάκριση ».
   Στις θυσίες που έχουν κάνει οι αθλήτριες για να επιτύχουν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και στην πειθαρχία τους, αναφέρθηκε ο προπονητής τους Παναγιώτης Λουμάκης, υπογραμμίζοντας ότι «όλα αυτά έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, αποτέλεσμα που δεν τους χαρίστηκε αλλά το πέτυχαν οι ίδιες».
  Τα θερμά τους συγχαρητήρια και ευχές για επιτυχίες, αγώνες χωρίς τραυματισμούς, καλοτυχία και πρόοδο στη ζωή τους έδωσαν στις αθλήτριες οι Βουλευτές της ΝΔ Θανάσης Μπούρας και Ευάγγελος Λιάκος. Η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Φυλής, Χρυσούλα Κουράση, δεν έλειπε από αυτή την σημαντική διάκριση της γυναικείας ομάδας του Ακράτητου. Ο πρώην Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης σαν παλιός παίκτης της ανδρικής ομάδας συνεχάρει τα κορίτσια που έφεραν τον Ακράτητο ξανά στο προσκήνιο. Οι παραπάνω μαζί με Δημοτικούς και Τοπικούς Σύμβουλους παρέδωσαν τα μετάλλια στα κορίτσια πριν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔΑ (Ένωση Αθλητικών Σωματείων Δ. Αττικής) τους παραδώσει το κύπελλο του Πρωταθλήματος.
 Η Γυναικεία Ομάδα του ΑΠΟ Ακράτητος Άνω Λιοσίων με προπονητή τον Παναγιώτη Λουμάκη  με 8 νίκες στις 10 αγωνιστικές, έχοντας πετύχει 27 γκολ και έχοντας δεχθεί μόλις 3, συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς πέτυχε αυτή την ιστορική άνοδο.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση :

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια