Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ασπρόπυργο (φωτό)

 
   Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιουνίου τον Ασπρόπυργο με εκατοντάδες φίλους και ψηφοφόρους του κόμματος να γεμίζουν ασφυκτικά την πλατεία "Ρολόι Ασπροπύργου".  Η «κάλπη είναι άδεια», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει και είναι χρέος όλων να ξαναγεμίσει με πολλά ψηφοδέλτια», βάζοντας τον πήχη των εκλογών του Ιουνίου ακόμη ψηλότερα.. Ο Πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι «αν δεν υπήρχε η απλή αναλογική τώρα η ΝΔ θα ήταν κυβέρνηση» αλλά πρόσθεσε ότι βάζει τον πήχη ψηλά για ακόμα καλύτερα ποσοστά.
   Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα κόμματα δεξιά της ΝΔ λέγοντας: «μπορεί κάποιοι να μην μας εμπιστεύτηκαν αλλά τους καλώ να μην ακούνε φωνές και σειρήνες μικρότερων κομμάτων με μανδύα πατριωτών. Η ΝΔ δεν άφησε κανέναν απροστάτευτο, είμαστε προοδευτικοί, είμαστε  πραγματικοί πατριώτες  στην πράξη, όχι στα λόγια.
   Αναφερόμενος στα υψηλά ποσοστά της ΝΔ στη Δυτική Αττική, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε: «Είμαι εδώ στη Δυτική Αττική στον Ασπρόπυργο για να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μοναδικό ποσοστό που πετύχαμε εδώ στη Δυτική Αττική. Ξεπεράσαμε το 40%» και πρόσθεσε: «Για μένα αυτό το ποσοστό είναι μια επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας την προηγούμενη τετραετία να κρατήσουμε κοινωνία όρθια, να βάλουμε την οικονομία σε πορεία ανάπτυξης και να κρατήσουμε ταυτόχρονα τη χώρα ισχυρή». Πρώτο μας μέλημα είναι πολλές και καλύτερες δουλειές για όλους. Οι πολίτες αναγνώρισαν την πολιτική μας αυτή στη Δυτική Αττική αφού βιώσαν από πρώτο χέρι το αίσιο τέλος  στα ναυπηγεία της Ελευσίνας και του Σκαραμαγκά. Σημείωσε επίσης ότι το εμπορευματικό έργο που είχε βαλτώσει από την προηγούμενη κυβέρνηση «το ξεμπλοκάραμε και θα γίνει το μεγαλύτερο κέντρο των Βαλκανίων με 3000 νέες θέσεις εργασίας».
Τόνισε ακόμα ότι η ασφάλεια του πολίτη είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και προϋπόθεση ευημερίας. Αναφερόμενος στο στοίχημα των εκλογών είπε ότι «είναι αν θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία ή θα έχουμε πολιτική αστάθεια και για το πρώτο χρειάζεται ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. «Όλοι γνωρίζουν ότι μια είναι μόνο η πρόταση διακυβέρνησης. Οι αντίπαλοί μας διαγκωνίζονται για το ποιος θα είναι πρώτος στην κεντροαριστερή πολυκατοικία ποιος θα κάτσει στο ρετιρέ», είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ και υπογράμμισε ότι οι πολίτες ψηφίζουν για το ποιος θα κυβερνήσει.


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την συγκέντρωση: 

































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια