Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων Ιουνίου 2023 του Δήμου Περιστερίου


 Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2023 του Δήμου Περιστερίου διοργανώνονται μεγάλες συναυλίες, εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, χορευτικές εκδηλώσεις και μαθητικές δημιουργίες για τον μήνα Ιούνιο, στο Άλσος Περιστερίου – στάση Μετρό «Ανθούπολη», στα Θέατρα Φοίνικα και Πολιτών. Είσοδος Ελεύθερη Παντού!

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, στο μήνυμά του, υπογραμμίζει: 

«Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι 2023, στην πόλη του Περιστερίου. Την πόλη με την έντονη έκφραση πολιτισμού και τις πολλές και ποικίλες προτάσεις και δράσεις, που φέρνουν τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας κοντά και μέσα στην τέχνη και τον πολιτισμό.

Όλα τα θέατρα της πόλης μας, μαζί και ο τόσο μαγευτικός χώρος φύσης, περιβάλλοντος πρασίνου, οξυγόνου και ξεγνοιασιάς, το Άλσος Περιστερίου, ανοίγουν αυλαία σε επίλεκτες παραστάσεις, εκδηλώσεις και δρώμενα, ντυμένα με γλυκιές μουσικές νότες και μελωδίες, με θεατρική τέχνη και διάχυτο άρωμα πολιτισμού.

Όλοι μαζί ενωμένοι, με της αγάπης την ισχυρή δύναμη, ας αφεθούμε λοιπόν να ζήσουμε και να χαρούμε τα όσα όμορφα προσφέρει απλόχερα η πόλη μας, αδιακρίτως ηλικίας σε μικρούς και σε μεγάλους, για την ευεξία, το ελπιδοφόρο φως, το ζωηρό χρώμα και το χαμόγελο στη ζωή όλων των πολιτών της, και για το εφετινό καλοκαίρι».

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια