Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Άγιοι Ανάργυροι : Συνάντηση με τους νομικούς της ΓΣΕΕ τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023


 Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει ακόμη μια μικρή διαθεσιμότητα για ραντεβού με τους Νομικούς της ΓΣΕΕ για την προγραμματισμένη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023.

Κλείστε τώρα ραντεβού για την εξατομικευμένη ΔΩΡΕΑΝ νομική πληροφόρηση με δικηγόρους του ΙΝΕ – ΓΣΕΕ, ερχόμενοι σε επικοινωνία με το Γραφείο Απασχόλησης (Πρόγραμμα «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ») στα τηλέφωνα: 213 2039920, 694 2771012.

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για την εξαιρετικά αξιόλογη παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και πληροφόρησης στα πολύ καίρια ζητήματα:
•    Κοινωνικής Ασφάλισης& Συνταξιοδότησης
•    Εργασιακών Σχέσεων
•    Απασχόλησης
•    Αντιμετώπισης της ανεργίας

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, στο Δημαρχείο Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (1ος όροφος). 

Η νέα υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το ΙΝΕ – ΓΣΕΕ για την από κοινού ανάπτυξη κοινωνικών δράσεων και τη δημιουργία υπηρεσιών στο πλαίσιο του έργου που υλοποιεί το Ινστιτούτο, με τίτλο: «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια