Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πέθανε η «γιαγιά της ροκ» Tina Turner σε ηλικία 83 ετών


 Η Tina Turner, η συγκλονιστική τραγουδίστρια με την εκρηκτική ενέργειά της και μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών, απεβίωσε την Τετάρτη στο σπίτι της στο Κίσναχτ της Ελβετίας, κοντά στη Ζυρίχη σε ηλικία 83 ετών.

Αποτέλεσε μια από τις καλλιτέχνιδες με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων στον κόσμο, την αποκαλούσαν Βασίλισσα του Rock ‘n’ Roll και είχε πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια δίσκους σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ κέρδισε 12 βραβεία Grammy.

Η απώλεια της αξέχαστης Tina Turner συντάραξε τον καλλιτεχνικό και μουσικό κόσμο. Η διάσημη τραγουδίστρια, γνωστή για την εκρηκτική φωνή και την εντυπωσιακή παρουσία της στη σκηνή, άφησε πίσω της μια λαμπρή καριέρα που επηρέασε γενιές μουσικών και θαυμαστών. Με τραγούδια όπως το "Proud Mary" και το "What's Love Got to Do with It", η Turner κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των μουσικών charts και να κερδίσει αναγνώριση και διακρίσεις σε όλο τον κόσμο. Η επιρροή της στη μουσική βιομηχανία ήταν αναμφισβήτητη και η προσωπική της ζωή μετατράπηκε σε ένα συγκλονιστικό θρίλερ που γνώρισαν οι θαυμαστές μέσα από το αυθεντικό της αυτοβιογραφικό έργο "I, Tina".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια