Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής FIRST® LEGO® League Greece 2023 στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού


 Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού σε συνεργασία με την Robosociety διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής FIRST® LEGO® League Greece 2023.

Μια ιδιαίτερη καινοτόμα διοργάνωση η οποία για άλλη μια χρονιά προσπαθεί να ενθαρρύνει μαθητές να ενταχθούν στο χώρο του ρομποτικής, μέσα από τη δημιουργικότητα, τις πρακτικές STEM και το παιχνίδι και να αναπτύξουν νέους, καινοτόμους τρόπους για να μυηθούν στις αρχές και στις αξίες του χώρου.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που καθοδηγεί τους νέους στην εκμάθηση STEM και την ανακάλυψη από μικρή ηλικία. Από το FIRST® LEGO® League Discover, στο Explore, οι μαθητές αντιλαμβάνονται τις βασικές αρχές του STEM και εφαρμόζουν τις δεξιότητες τους σε έναν συναρπαστικό διαγωνισμό καθώς καλλιεργούν συνήθειες μάθησης, αυτοπεποίθησης και ομαδικότητας.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 09:00-14:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Αναργύρων, Βενιζέλου Σοφοκλή & Παπανδρέου Γεωργίου, Άγιοι Ανάργυροι, 13561.
Στην διοργάνωση θα συμμετέχουν περισσότερα από 50 παιδιά από τις ομάδες ρομποτικής των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, εντελώς δωρεάν, καθώς ο Δήμος έχει αναλάβει να καλύψει όλα τα έξοδα συμμετοχής των παιδιών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια