Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Δήμος Ασπροπύργου τίμησε τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας

 


Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας, ο Δήμος Ασπροπύργου και συγκεκριμένα η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας κα. Σοφία Μαυρίδη διοργάνωσε μια ξεχωριστή βιωματική εκδήλωση-γιορτή τιμώντας τον θεμελιώδη πυρήνα της ζωής μας, την οικογένεια.

Η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τις μητέρες για όλα όσα κάνουν καθημερινά ανατρέφοντας με αξίες τις επόμενες γενιές και τόνισε: « Η εκπαίδευση των παιδιών μας ήταν για μένα πάντα προτεραιότητα, από όποιο θεσμικό ρόλο έχω αναλάβει. Δράσεις στους παιδικούς σταθμούς, όπως το θεατρικό εργαστήρι και η μουσικοκινητική που  προσφέρουν νέα ερεθίσματα. Αύξηση δομών, όπως  ΚΔΑΠ και βρεφονηπιακοί σταθμοί. Θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε, είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις αγωνίες σας και να σας στηρίξουμε ».



Στην σπουδαιότητα του θεσμού της οικογένειας και την αξία της μητρότητας αναφέρθηκαν η Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας κα. Ιωάννα Μαλιάτση, η Κοινωνική Λειτουργός κα. Βίκυ Θεοδοσίου και η Ψυχολόγος της Υπηρεσίας κα. Κλειώ Καραμπούλα.  

Παράλληλα, οι παιδαγωγοί απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά φτιάχνοντας πρωτότυπες κατασκευές και κάρτες. Μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ολοκληρωμένης Φροντίδας στα Γερμανικά η κα. Μαυρίδη μοίρασε πολύχρωμα μπαλόνια και λουλούδια σε όλες τις μανούλες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια