Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ευάγγελος Λιάκος - Αποθέωσε τον βουλευτή «του» ο Ασπρόπυργος!

 


Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση υποδέχθηκαν εκατοντάδες πολίτες του Ασπροπύργου τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Αττική, Ευάγγελο Λιάκο, ο οποίος επέλεξε την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε, εκπαιδεύτηκε και ζει, για να ρίξει αυλαία στον προεκλογικό του αγώνα, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν το άνοιγμα των καλπών της 21ης Μαϊου.

Οι κερκίδες του Ανοικτού Θεάτρου Αγροκηπίου αποδείχθηκαν... "λίγες" για να χωρέσουν τον όγκο των πολιτών που συνέρρευσαν από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 18 Μαϊου, καταλαμβάνοντας κάθε σημείο του θεάτρου, ώστε να ανανεώσουν με θερμές εκδηλώσεις τη σχέση εμπιστοσύνης τους με τον υποψήφιο βουλευτή.

Από το 2019 που εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, από τα "σπλάχνα" της οποίας προέρχεται, ο Βαγγέλης Λιάκος υπηρετεί το αξίωμά του με ήθος, εντιμότητα και δυναμισμό. Αρετές που του έχει εμφυσήσει ο επί 20ετίας Δήμαρχος Ασπροπύργου και πατέρας του πολιτευτή, κ. Γιώργος Λιάκος.


"Εσείς μου δώσατε τη δύναμη να σας εκπροσωπώ και καθημερινά αγωνίζομαι για Εσάς! Για να περάσει η Δυτική Αττική από την αφάνεια και το περιθώριο - στο προσκήνιο, με σημαντικά αναπτυξιακά έργα και πρωτοβουλίες. Η Δυτική Αττική αλλάζει και θα συνεχίσω να εργάζομαι, μέχρι η αλλαγή αυτή να γίνει αισθητή σε κάθε γειτονιά της περιφέρειάς μας", τόνισε αναφορικά με το όραμά του ο Βαγγέλης Λιάκος, ολοκληρώνοντας έναν σύντομο απολογισμό του έργου που έχει επιτελέσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκινημένοι οι άνθρωποι που ανήκουν στο επιτελείο του βουλευτή, οι στενοί συνεργάτες και η δεμένη οικογένειά του, εισέπραξαν, στη σειρά των περιοδειών που πραγματοποίησε σε κάθε πόλη της περιφέρειας, την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του κόσμου στον "δικό τους" άνθρωπο, που αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά στα έδρανα της Βουλής, να μάχεται για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο τους.

Με τη ίδια συναισθηματική φόρτιση, μέσα σε αυτή την εγκάρδια ατμόσφαιρα, περιέκλεισε και ο Βαγγέλης Λιάκος την ευγνωμοσύνη του για την τιμή του λαού της Δυτικής Αττικής να έχει τη δική του ισχυρή φωνή στα κέντρα αποφάσεων, σε δύο λέξεις: "Μαζί Συνεχίζουμε!", στις οποίες οι πολίτες συναίνεσαν, με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια