Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου του Ζεφυρίου στο κάλεσμα του υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ Βαγγέλη Λιάκου


Ζεστή υποδοχή επιφύλαξαν οι πολίτες του Ζεφυρίου στον υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ Βαγγέλη Λιάκο, που βρέθηκαν, το απόγευμα της Παρασκευής 12 Μαϊου, στην ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε σε καφετέρια της περιοχής.

Στο πλευρό του κ. Λιάκου βρέθηκαν ακόμα η συναγωνίστριά του, επίσης υποψήφια με τη Ν.Δ. στη Δυτική Αττική κ. Ευγενία Μπάρα και ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου κ. Γιάννης Μαυροειδάκος, όπως και τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Ρίζος και Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.


 

Click me!

Μιλώντας σε ένα ακροατήριο αποτελούμενο από άτομα όλων των ηλικιών, ο Βαγγέλης Λιάκος αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Αττική και επανέλαβε τις δεσμεύσεις της για τα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, όπως την ανεργία και τη φυγή των νέων. Σημειώνοντας, δε, την κρισιμότητα της κάλπης της 21ης Μαϊου, ο κ. Λιάκος κάλεσε τους πολίτες να διατηρήσουν με την ψήφο τους τις προϋποθέσεις που δημιούργησε η κυβέρνηση, ώστε οι νέοι μας να μένουν και να δημιουργούν στον τόπο τους.

"Η αστυνόμευση, γνωρίζω καλά και ως κάτοικος Ασπροπύργου, είναι ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί χρόνια τις περιοχές της Δυτικής Αττικής", τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον αγώνα και τη σημαντική συμβολή του Αντιδημάρχου του Δήμου Φυλής Γιάννη Μαυροειδάκου, στη λήψη δραστικών μέτρων προς την οριστική εξάλειψη της παραβατικότητας. Αγώνες που, όπως τόνισε ο κ. Λιάκος, απέδωσαν σε ένα βαθμό με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής και την αύξηση των περιπολιών, χωρίς ωστόσο να αποφύγει να ομολογήσει ότι χρειάζονται και στοχεύει σε ακόμα περισσότερες ενέργειες για τον περιορισμό της δράσης των παραβατικών ομάδων, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα του πολίτη.

Αναφερόμενος στις ρυπογόνες συνέπειες για το περιβάλλον από τις παράνομες καύσεις καλωδίων και ελαστικών, από τις ίδιες παραβατικές ομάδες, ο βουλευτής πρόβαλε την πρωτοβουλία για δημιουργία ενός Τμήματος Αστυνόμευσης Περιβάλλοντος, με πιέσεις προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά και την τοποθέτηση ενός αυτόνομου τμήματος στην περιοχή, με προσανατολισμό και προοπτική την πάταξη του φαινομένου.

"Ζητώ τη στήριξή σας, καθώς θεωρώ είναι πολύ σημαντικό οι εκπρόσωποί σας να ζουν, να βιώνουν και να τους βαραίνουν τα προβλήματα της περιοχής, από το να τους τα μεταφέρουν" οι κάτοικοι. Αναγνωρίζω τις δυνατότητες που έχει το αδικημένο, διαχρονικά, Ζεφύρι. Αξίζει πολλά περισσότερα η πόλη, όπως αξίζουν και τα παιδιά μας να ζουν σε έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν που ζούμε εμείς!", τόνισε καταχειροκροτούμενος για τις θέσεις του ο βουλευτής και στις κατ' ιδίαν συνομιλίες που ακολούθησαν, σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, οι πολίτες του έδωσαν τον ξεχωριστό παλμό της νίκης στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια