Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μήνυμα Δημάρχου Ασπροπύργου Νικόλαου Μελετίου για τη Γιορτή της Μητέρας



Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου!

H μητρότητα, δεν είναι απλά μια ιδιότητα, αποτελεί αγαθό του πλάστη, σημαίνει ατελείωτη, άνευ όρων αγάπη. Ενέχει απίστευτη ευτυχία μα και τεράστια αίσθηση ευθύνης…

Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να ευχαριστούμε, καθημερινά, όλες τις μητέρες, για την αστείρευτη στοργή και καλοσύνη που μας προσφέρουν και όλα όσα θυσίασαν και μας έδωσαν, για να ανοίξουμε και εμείς τα φτερά μας στη ζωή.

Η αγάπη σας δεν έχει υποκατάστατο! Οι αγκαλιές και η φωνή σας μας παρηγορούν και μας προτρέπουν να είμαστε γενναίοι, να εφαρμόζουμε τις αξίες που μας μεταλαμπαδεύσατε, να υποστηρίξουμε εμπράκτως αυτά που μας διδάξατε, να γίνουμε πρότυπο για τους άλλους, ακριβώς όπως ήσασταν πάντα εσείς για εμάς.

Ας τιμήσουμε όλοι μας λοιπόν, σήμερα, κάθε ΜΗΤΕΡΑ. Πολύτεκνη, ολιγότεκνη, μητέρα της «καρδιάς», Ελληνίδα, ξένη, μεγάλη, μικρή, διαζευγμένη ή άγαμη, γιατί η μητρότητα είναι ιερή και κοινωνικές «ετικέτες» δεν αρμόζουν, δεν χωρούν, δεν έχουν θέση, πάνω της.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλες τις μητέρες, εν ενεργεία, στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, γιατί μαζί με τα παιδιά τους, προστατεύουν και εμάς και την Πατρίδα μας!

Click me!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια