Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στο κατάμεστο Στρατουδάκειο πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του Λιάκου Ευάγγελου

 


Στο Στρατουδάκειο, παρουσία πλήθους πολιτών, πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής, Λιάκος Ευάγγελος.

Ο κ. Λιάκος επέλεξε να ξεκινήσει την ομιλία του, δίνοντας έμφαση στη σχέση που έχει πλέον δημιουργηθεί μεταξύ του ίδιου και των πολιτών του Δήμου Μεγαρέων:

“Θυμάμαι 4 χρόνια πριν πόσο διστακτικά ξεκινήσαμε τη μεταξύ μας σχέση. Από τότε μέχρι σήμερα, όμως, άλλαξαν πολλά. Γνωριστήκαμε καλύτερα, απέκτησα πολλούς και καλούς φίλους εδώ, ενώ οι κοινοί μας αγώνες μας έδεσαν με δεσμούς εκτίμησης και σεβασμού.

Γι΄αυτό η σημερινή σας παρουσία για μένα σημαίνει πολλά. Σημαίνει ότι αξίζει να προσπαθείς για να γίνουν οι σχέσεις ουσιαστικές και στέρεες. Σημαίνει ότι το καλό του τόπου μας είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων μας”.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος βουλευτής προχώρησε σε έναν απολογισμό της τετραετίας, αναφέροντας συνοπτικά μερικά από τα σημαντικότερα έργα και παρεμβάσεις του στον Δήμο, όπως:

  •  την αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, χάρη στην οποία “δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών, με ταυτόχρονη αύξηση της αξίας της γης, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια”.
  • τα κονδύλια που έλαβε ο Δήμος για αντιδιαβρωτικά έργα και αναπλάσεις περιοχών

  •  τη στήριξη και ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα με μείωση του ΦΠΑ σε λιπάσματα και ζωοτροφές, την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης από το πετρέλαιο και την αναστολή του τέλους επιτηδεύματος.

Μάλιστα, σε ότι αφορά τον πρωτογενή τομέα, ο κύριος Λιάκος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: “Γνωρίζω την ιδιαίτερη σημασία και την πολύτιμη προσφορά του στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας και της τοπικής κοινωνίας. Είναι το δικό μας σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα”.

Επιπλέον, ο κ. Λιάκος επέλεξε να αναφερθεί και σε ένα ζήτημα που το 2020 είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους ολόκληρου του Δήμου Μεγαρέων, στη μετατροπή της πρώην Στρατιωτικής Μονάδας Επιστρατεύσεως σε κέντρο μεταναστών στη Νέα Πέραμο:

“Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, που όμως μαζί με την τοπική κοινωνία και τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων, κερδίσαμε. Τότε δεν κρύφτηκα, συμμετείχα στα δημοτικά συμβούλια, ενώ πήρα την πρωτοβουλία και συναντήσαμε τον αρμόδιο Υπουργό που έλαβε υπόψη του τις αντιρρήσεις μας και έληξε το ζήτημα”.

Κλείνοντας την ομιλία του και εν μέσω χειροκροτημάτων, ο κ. Λιάκος τόνισε ότι:

“Το γραφείο μου υπήρξε πάντοτε ανοικτό για την καθεμία και τον κάθε έναν από εσάς και εγώ ήμουν και θα παραμείνω πάντα δίπλα σας! Ξέρω, όμως, ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα μεγάλα έργα που έχουν ξεκινήσει και που θα φέρουν πολλές, καλές δουλειές για τους πολίτες του τόπου μας. Πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω το αίσθημα ασφάλειας, αφού υπάρχουν ακόμα ολόκληρες περιοχές που ζουν υπό τον φόβο γνωστών παραβατικών ομάδων. Πρέπει να επενδύσουμε σοβαρά και τολμηρά στην προστασία του περιβάλλοντος”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια