Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η αγαστή συνεργασία Μπούρα-Παππού δίνει λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν

 Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, επισκέφτηκε τα γραφεία του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Άνω Λιοσίων της Ανεξάρτητης Αρχής Επιθεώρησης Εργασίας, τα οποία δέχτηκαν επίθεση τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης, όταν άγνωστοι έριξαν βόμβες μολότοφ, καθιστώντας αδύνατη τη λειτουργία της υπηρεσίας στο συγκεκριμένο χώρο, ενώ η αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη θα είναι χρονοβόρα.

Ο κ. Μπούρας, αφού καταδίκασε την επίθεση, επικοινώνησε με το Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Επιθεώρησης Εργασίας, και με το Δήμαρχο Φυλής, κο Χρήστο Παππού, προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση στέγασης της υπηρεσίας, ώστε να συνεχίσει το σημαντικό έργο που επιτελεί για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων και την προστασία των εργαζομένων, καθώς οι επιχειρήσεις των Δήμων Ασπροπύργου, Φυλής και Αγίων Αναργύρων- Καματερού είναι υπό την ευθύνη της πληγείσας υπηρεσίας.
Ο Δήμαρχος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα στέγασης, παραχωρώντας χώρο μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές. Ο Διοικητής από την πλευρά του συμφώνησε με την προσωρινή μεταστέγαση της εν λόγω υπηρεσίας.
Η συγκεκριμένη λύση είναι καίριας σημασίας, καθώς σε αντίθετη περίπτωση η υπηρεσία θα χωριζόταν και θα μεταφερόταν στο Περιστέρι και την Ελευσίνα.
Ο κ. Μπούρας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι παρόν και δίνει λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια