Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ασθενοφόρο για τους κατοίκους του Δήμου Φυλής

 

  
Η προσφορά του Δήμου Φυλής για τη δωρεά ενός ασθενοφόρου οχήματος για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην περιοχή, αποδείχθηκε απολύτως αποδεκτή από τη διοίκηση του οργανισμού, συμβάλλοντας στη βελτίωση των υπηρεσιών του στην περιοχή. Η ιδιαιτερότητα ορισμένων τμημάτων του δήμου έχει οδηγήσει σε καθυστερήσεις στη διακομιδή ασθενών προς τα νοσοκομεία, και η δωρεά αυτή αντιμετωπίζει αποτελεσματικά αυτό το πρόβλημα. Σε μια πράξη κοινωνικής ευθύνης, ο Δήμος Φυλής παρείχε αυτήν την προσφορά με στόχο την αναβάθμιση της υπηρεσίας του ΕΚΑΒ και τη βελτίωση της περίθαλψης των ασθενών στην περιοχή.

 Παρουσιάζουμε παρακάτω την επιστολή του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού προς τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαευσταθίου που εστάλει στις 21 Μαρτίου 2021 :

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

  Αναγνωρίζοντας την τιτάνια καθημερινή προσπάθεια για την προάσπιση της δημόσιας υγείας που καταβάλει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων μας, καθώς και οι διασώστες και ιατροί του Ε.Κ.Α.Β., στη διαχείριση και αντιμετώπιση όλων των επειγόντων πεισματικών αλλά και όλων των έκτακτων υγειονομικών κρίσεων όπως η πρόσφατη πανδημία του Covid-19, όπως και της ευρύτερης ανάγκης για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης του, αισθάνεται την υποχρέωση να συνδράμει στις προσπάθειες αυτές.
  Ειδικότερα ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ επιθυμεί να προχωρήσει άμεσα στη Δωρεά ενός ασθενοφόρου στο Εθνικό Κέντρο ΄Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) , το οποίο διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην έγκαιρη παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας που την έχουν ανάγκη, για την ενίσχυση και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του έργου του και την βελτίωση των υπηρεσιών του στους δημότες του Δήμου Φυλής. Για το λόγο αυτό και σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β, σχετικά με τις ειδικές προδιαγραφές πουαπαιτούνται, θα τροποποιηθεί άμεσα ένα σύγχρονο όχημα, προκειμένου να διασκευαστεί σε ασθενοφόρο. Η διασκευή του βασικού οχήματος σε ασθενοφόρο θα πραγματοποιηθεί  από εξουσιοδοτημένους/πιστοποιημένους συνεργαζόμενους οίκους, με τη σήμανση του Ε.Κ.Α.Β.
   Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε όπως προχωρήσετε στην αποδοχή της ανωτέρω δωρεάς μας, προκειμένου να υλοποιήσουμε τις λοιπές ενέργειες για την πραγματοποίησή της.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια