Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Λιάκος Ευάγγελος: “Επιμένουμε Δυτικά με το βλέμμα στο μέλλον” Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε χθες στην πρώτη προεκλογική ομιλία του Ευάγγελου Λιάκου στην Ελευσίνα, με την οποία «άνοιξε» την προεκλογική περίοδο για τη Δυτική Αττική.

Σε μία αίθουσα γεμάτη από κόσμο, που τον υποδέχτηκε με θέρμη και ενθουσιασμό, ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε την Πέμπτη 27/4 την πρώτη του προεκλογική ομιλία στο Elefsina Hotel.

Στον λόγο επιλογής της Ελευσίνας, ως πρώτου σταθμού, αναφέρθηκε στην αρχή της ομιλίας του λέγοντας χαρακτηριστικά “4 χρόνια πριν, εδώ από την Ελευσίνα, τη σημερινή Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ξεκινήσαμε μαζί το ταξίδι της εκλογικής αυτονόμησης της Δυτική Αττικής. Εδώ έκανα και την πρώτη μου πολιτική εμφάνιση, ως ο νεότερος υποψήφιος του νεοσύστατου τότε ψηφοδελτίου. Είναι πολλοί οι συναισθηματικοί δεσμοί που με συνδέουν με την περιοχή. Είναι ο τόπος καταγωγής της μητέρας μου, υπήρξε μόνιμη κατοικία της γιαγιάς και του παππού μου. Έχω, όμως, και πολλούς και καλούς συγγενείς και φίλους εδώ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αγάπη και τη δύναμη, που μου δώσατε στις εκλογές του 2019 και που συνεχίζετε να μου δίνετε, καθόρισαν την απόφασή μου να ξεκινήσω ξανά αυτόν τον προεκλογικό αγώνα από εδώ, την πόλη της Ελευσίνας”.

Μάλιστα, αφιέρωσε τη χθεσινή συγκέντρωση στη γιαγιά του, Ελένη Πόγκα, “που σε αυτόν τον αγώνα δεν θα την έχω μαζί μου”, προκαλώντας συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έγιναν στην Δυτική Αττική κατά τη διάρκεια της τετραετίας, από την εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας, εισηγητής του οποίου υπήρξε ο κ. Λιάκος, και τον Εμπορευματικό Σταθμό Θριασίου Πεδίου, μέχρι τις Δίδυμες Σήραγγες Σκαραμαγκά, το Πάρκο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, τα αντιδιαβρωτικά έργα στα Γεράνεια, τα Βίλια, το όρος Πατέρα αλλά και την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα.

“Βάλαμε τη Δυτική Αττική στον χάρτη των εθνικών εξελίξεων, στον χάρτη των ίσων ευκαιριών. Και οι 5 Δήμοι μας συμμετέχουν πια ισάξια στο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης”, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής.

Συνεχίζοντας, ο κ. Λιάκος ανέφερε ότι: “Πάντα πίστευα ότι η αναγνώριση τόσο των σωστών ενεργειών όσο και η παραδοχή των λαθών χρειάζεται θάρρος. Καλούμαστε να αναγνωρίσουμε όσα καλά έγιναν και να φροντίσουμε να μην επαναληφθούν τα λάθη”.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στα επιτεύγματα της κυβέρνησης, δίνοντας περισσότερη έμφαση στη νέα γενιά: “Ως νέος πολιτικός, είδα για πρώτη φορά μια Κυβέρνηση να εφαρμόζει πολιτικές με στόχο ένα καλύτερο αύριο. Να δημιουργεί τις προϋποθέσεις, ώστε να εισέλθουν οι νέοι στην αγορά εργασίας, όπως το “πρώτο ένσημο” αλλά και να εκπονεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι. Έτσι ενισχύεται η πεποίθησή μου ότι ακόμα και αν έγιναν λάθη, ένα είναι σίγουρο, ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε ότι έχει κοινωνικά αντανακλαστικά και προοδευτική σκέψη.”

Κλείνοντας την ομιλία του και εν μέσω χειροκροτημάτων, ο κ. Λιάκος τόνισε ότι:

“Όλα αυτά τα χρόνια έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να μπορώ σήμερα να σας κοιτάω στα μάτια και να σας πω ότι η Δυτική Αττική Αλλάζει. Δεν γυρίζουμε πίσω. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω. Η Δυτική Αττική προχωρά με το βλέμμα στο μέλλον”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια