Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Απαγόρευση οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην οδό Μεγαρίδος στον Δήμο Ασπροπύργου

 


                                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤYΠΟΥ

Απαγόρευση οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην οδό Μεγαρίδος στον Δήμο Ασπροπύργου με ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής & εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου Λ. Κοσμόπουλος: «Προτεραιότητα της διοίκησης του Γ. Πατούλη είναι η οδική ασφάλεια και οφείλουμε να εφαρμόζουμε, όπου είναι εφικτό, μέτρα για την αποφυγή ατυχημάτων».

Απαγόρευση διέλευσης οχημάτων άνω των 3,5 τόνων σε τμήμα της οδού Μεγαρίδος στον Δήμο Ασπροπύργου, αποφασίστηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023. Συγκεκριμένα, κατόπιν αιτημάτων κατοίκων της περιοχής και σε συνεργασία με τον Δήμο Ασπροπύργου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος εισηγήθηκε και αποφασίστηκε ομόφωνα η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο τμήμα (εντός του σχεδίου πόλεως) της οδού Μεγαρίδος από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας έως την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, το οποίο τμήμα είναι εντός αρμοδιοτήτων Περιφέρειας Αττικής. Η παράλληλη εκτροπή των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, των οποίων η διέλευση θα απαγορεύεται, θα γίνει στις οδούς Γ. Παπανδρέου και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος σχετικά αναφέρει:

«Προτεραιότητα της διοίκησης του Γ. Πατούλη είναι η οδική ασφάλεια και οφείλουμε να εφαρμόζουμε, όπου είναι εφικτό, μέτρα για την αποφυγή ατυχημάτων. Με πρωτοβουλίες που λάβαμε, μετά την απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ασπροπύργου και αιτήματα των κατοίκων, με συντονισμένες ενέργειες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, απαγορεύεται η διέλευση βαρέων οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της οδού Μεγαρίδος (εντός του σχεδίου πόλεως) από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας έως την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στον Ασπρόπυργο. Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί οδοσήμανση, σε συνεργασία με τον Δήμο Ασπροπύργου, και μπορούμε να νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια εμείς και οι διερχόμενοι οδηγοί στην περιοχή μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια