Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σύλληψη Ρομά για τροχαίο και κλοπές στο Βλυχό Μεγάρων


 Κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης στο Βλυχό Μεγάρων, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα Ρομά, εκ των οποίων ένας κατηγορείται για εμπρόθετη οδήγηση με αποτέλεσμα επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούνται για κλοπές.

Ο συλληφθείς είναι υπεύθυνος για ένα τροχαίο ατύχημα μεταξύ του οχήματος του και ενός επαγγελματία. Μετά τη σύγκρουση, διαπληκτίστηκε με τον επαγγελματία και στη συνέχεια ενημέρωσε τους ομόφυλούς του. Μια οργανωμένη ομάδα περίπου 15 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των τριών άλλων συλληφθέντων, μετέβη στο σημείο και επιτέθηκε στον επαγγελματία και έναν υπάλληλό του.

Στο πλαίσιο του συμβάντος, ο ηλικίας 33 ετών Ρομά, πρόκειται να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη μετά από την πρόκληση εμβολισμού στο όχημα του 32χρονου επιχειρηματία, με σκοπό τη διάπραξη ανθρωποκτονίας. Η ενέργεια αυτή οδήγησε σε σοβαρούς τραυματισμούς στα κάτω άκρα του επιχειρηματία, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, ζημία προς ξένη περιουσία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και σωματική βλάβη με δόλο. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα από την ίδια κοινωνική ομάδα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κλοπές.

Η προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια Μεγάρων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια