Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ξεκίνησε η στελέχωση της παράταξης που θα είναι απέναντι από τον Πατούλη



 Με γραπτή δήλωσή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρώην Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς ανακοίνωσε ότι δεν έχει πρόθεση να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Ελευσίνας, αλλά πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τις Περιφερειακές εκλογές.

Ακολουθεί η δήλωσή του :

Η απόφασή να συμμετάσχω στις Περιφερειακές Εκλογές, επιβάλλει την παραίτησή μου από το δημ Συμβούλιο. Ακολουθεί η γραπτή δήλωσή μου προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου.
---------------
Κύριε πρόεδρε
Από την επομένη των εκλογών της 26ης Μαΐου ανακοίνωσα στους συνεργάτες μου αλλά και σε όσους δημότες με ρωτούσαν ότι δεν ήταν στις προθέσεις να κατέλθω ως υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές.
Πως η κριτική στην δημ Αρχή δεν γινόταν ως προσπάθεια της δικής μου επανεκλογής αλλά των δικών μου απόψεων. Ότι η αντιπολίτευση οφείλει να γίνεται από την πρώτη στιγμή. Να είναι αυστηρή, δίκαιη και τεκμηριωμένη.
Η κοινωνία δεν παρακολουθεί μόνο την εκάστοτε διοίκηση του Δήμου αλλά ελέγχει και την αντιπολίτευση.
Είναι σαφές επίσης πως ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ. Στην ζωή υπάρχουν και ήττες. Το πως τις διαχειρίζεται κάποιος φανερώνει τον χαρακτήρα, την αξιοπρέπεια του, την πολιτική του επάρκεια
Πιστεύω πως με ανυστεροβουλία εκπροσώπησα όσο καλύτερα μπορούσα όσους τίμησαν με την ψήφο τους τον Ενωτικό Συνδυασμό.
Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στους συμβούλους του Ενωτικού Συνδυασμού υπογραμμίζοντας ότι θα σεβαστώ τις όποιες αποφάσεις τους, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Θεωρώ ότι όλο αυτό το διάστημα κατακτήσαμε ένα εξαιρετικό επίπεδο επικοινωνίας και αλληλοκατανόησης.
Απόφαση μου είναι να ασχοληθώ με τις Περιφερειακές εκλογές. Αυτή η επιλογή μου με ωθεί να παραιτηθώ από την θέση του δημ Συμβούλου.
Δεν επιθυμώ να εκληφθεί η κριτική μου προς την δημ Αρχή ως προσωπική μου προβολή που με φέρνει σε καλύτερη θέση εκκίνησης από τούς υπόλοιπους συνυποψηφίους μου στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο.
Ούτε επίσης θα ήθελα να φανεί η δική μου επιλογή στην Περιφέρεια ως προτίμηση του αυτοδιοικητικού σχήματος το οποίο έχω υποχρέωση να υπηρετώ και όχι να με υπηρετεί
Η ενασχόληση μου με τα δημοτικά πράγματα θα συνεχιστεί από την μεριά του απλού πολίτη. Με την ιδιότητα αυτή και τα δικαιώματα που μου δίνει ο νόμος θα συνεχίσω να παρεμβαίνω στο δημ Συμβούλιο.
Οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι κρίσιμες με απολύτως καθαρά διλήμματα και ευθύνες στα οποία ο καθένας οφείλει να απαντήσει με τόλμη και ειλικρίνεια.
Σε ότι με αφορά θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την αλλαγή διοίκησης στην Περιφέρεια και στον Δήμο Ελευσίνας.

Γιώργος Τσουκαλάς, πρώην δήμαρχος δημ σύμβουλος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια