Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο Κοινοτικό Ραδιόφωνο της Ελευσίνας


Ένας διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός, από τον οποίο οι κάτοικοι της Ελευσίνας θα μπορούν να εκπέμπουν ζωντανά το δικό τους ηχητικό περιεχόμενο, ξεκινάει τη λειτουργία του στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης.
 
Άτομα ηλικίας από 5 έως 105 ετών, συλλογικότητες, πρωτοβουλίες, κολλεκτίβες και ομάδες κάθε είδους από την Ελευσίνα καθώς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν, με ελεύθερη συμμετοχή, μια σειρά από εκπαιδευτικά εργαστήρια (ραδιοφωνικής παραγωγής, ηχητικού ντοκιμαντέρ, podcast κ.α.), που θα τους δώσουν εργαλεία, γνώσεις και έμπνευση για να πειραματιστούν με τον κόσμο του ήχου και να δημιουργήσουν τις δικές τους εκπομπές στο σταθμό.
 
Οι ήχοι, οι φωνές  και οι  αφηγήσεις  που θα παραχθούν για τον σταθμό, θα μεταβούν και έξω στο δημόσιο χώρο, μέσω μιας ραδιοφωνικής εγκατάστασης, που θ’ απλώνεται στην Ελευσίνα, δημιουργώντας έτσι έναν πρωτότυπο ραδιοπερίπατο για επισκέπτες και κατοίκους.
 
Οι φωνές της Ελευσίνας όμως θα ταξιδέψουν πέρα και έξω από τα σύνορα της πόλης, δυναμώνοντας το στίγμα τους μέσα από αναμεταδόσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς των FM αλλά και διαδικτυακούς σταθμούς την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Αιτήσεις συμμετοχής έως 20 Απριλίου:
https://form.jotform.com/230744173519356
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια