Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δήμος Φυλής : Ο Σύλλογος της Ζωφριάς τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

  


 Ο Σύλλογος Ζωφριάς την Τετάρτη 15 Μαρτίου διοργάνωσε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μια εκδήλωση που είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια το Δ.Σ. και η Προέδρος του συλλόγου, Βαγγελιώ Κωβαίου

   Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε ομιλίες για όλες τις πτυχές του γυναικείου ζητήματος, από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Φυλής, Αργύρη Αργυρόπουλο, την Αναπλ. Δήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας Χρυσούλα Κουράση και το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δέσποινα Πλευριά. Οι βουλευτές Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας, Ευάγγελος Λιάκος και Γιώργος Κώτσηρας βράβευσαν την Πρόεδρο του Ελληνικού Πολιτιστικού και Ορειβατικού Συλλόγου (ΕΠΟΣ) Φυλής Πόπη Δηλαβεράκη για τη σημαντική δραστηριότητα του Συλλόγου και την πανελλαδική προσφορά του.






  Ακολούθησε το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης με μουσική και τραγούδια που έγραψαν γυναίκες. Το πρόγραμμα επιμελήθηκε και παρουσίασε ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Δαμάσκος και τραγούδησε η Λουκία Κυριαζή.
Με τη πολύτιμη βοήθεια των γυναικών της περιοχής πραγματοποιήθηκε το τρίτο μέρος της εκδήλωσης που γέμισαν τον μπουφέ με τα σπιτικά τους φαγητά που έφεραν για αυτό το σκοπό. Ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας φρόντισε να μη λείψει το γλυκό από το πλούσιο με εδέσματα τραπέζι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια