Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου


 Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου «Δημήτριος Καλλιέρης» συγκεντρώθηκαν όλα τα τμήματα και οι υπάλληλοι του Νομικού Προσώπου καθώς και πλήθος φίλων και μελών, έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου, κ. Γεωργίας Πηλιχού για να κόψουν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο Αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, Ειρηναίος  Βασιλακόπουλος ευλόγησε την πίτα, ευχόμενος να έχουμε όλοι καλή και ευλογημένη χρονιά. Στη συνέχεια, η Πρόεδρος, κάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σε αυτόν εδώ τον χώρο, στο Πνευματικό μας Κέντρο, κάθε χρόνο ζούμε υπέροχες στιγμές,  με τη συνδρομή των μαθητών του Ωδείου, της Χορωδίας, του Χορευτικού, της Φιλαρμονικής αλλά και με τη φιλοξενία σπουδαίων ομιλητών στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και πληθώρα εκδηλώσεων πολιτιστικού ενδιαφέροντος, όπως θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Εύχομαι σε όλους  να συνεχίσουμε δυναμικά και να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά το Πνευματικό μας Κέντρο, όπου χτυπά η καρδιά του και της παράδοσης.»




Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η Βράβευση της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής, κ. Κατερίνας Σταύρου για τη συνολική  προσφορά της,  ως εκπαιδευτικός στα σχολεία της πόλης, αλλά κυρίως ως στυλοβάτης της διάδοσης των εθιμικών χορών του Ασπροπύργου και της αναβίωσης του αποκριάτικου παραδοσιακού  «Χορού των Γυναικών». 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Αντώνιος Κοναξής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Αλέξανδρος Μυλωνάς και Αλέξανδρος Τσίγκος και ο Πολιτευτής της Ν.Δ. Δυτικής Αττικής, Ανδρέας Τσώκος. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια