Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Νέα ευρεία σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιλίου

 


Νέα ευρεία σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιλίου πραγματοποιήθηκε εκτάκτως σήμερα, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, με σκοπό τον συντονισμό ενεργειών για την κακοκαιρία «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ». Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι σε ετοιμότητα και η Πολιτική Προστασία σε επαγρύπνηση όλο το 24ωρο.

Επιπλέον, με τη συμμετοχή του μετεωρολόγου Γιάννη Σταματάκη αξιολογήθηκαν τα τοπικά μετεωρολογικά δεδομένα για τον προγραμματισμό των ενεργειών. Τα κλιματικά δεδομένα για το Ίλιον αντλούνται από τον μετεωρολογικό σταθμό και τις κάμερες καιρού που έχουμε εγκαταστήσει στο κτίριο του Δημαρχείου και αξιολογούνται διαρκώς από τον ειδικό επιστήμονα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κουμαραδιός, Νικολέττα Βομπιράκη, Γιώργος Φερεντίνος, Άρης Τσιμόγιαννης, οι εντεταλμένοι Σύμβουλοι Ευλαλία Γκιώνη και Δημήτρης Γαλούνης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να εφαρμόζουν τα μέτρα αυτοπροστασίας και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να επικοινωνούν με το Δημαρχείο στο τηλ. 213 2030187 και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Κουμαραδιό στο τηλ. 6945551028.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια