Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μιχάλης Οικονομάκης: Εφιστά την προσοχή οδηγών και κατοίκων τις πρώτες πρωινές ώρες στον Δήμο Φυλής


 Μπορεί οι δρόμοι να έχουν καθαριστεί από το χιόνι αλλά αυτό δεν εφησυχάζει τη διοίκηση του Δήμου Φυλής,  αφού με την έλευση της νύχτας ο υδράργυρος μετατρέπει σε ύπουλες παγίδες τους δρόμους από τα νερά που δημιούργησε το λιώσιμο του χιονιού.  

  Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης με το που έπεσε το σκοτάδι, ζήτησε από τους εργαζόμενους να ξεκίνησαν να "αλατίσουν" τους δρόμους όχι μόνο τους κεντρικούς  αλλά και κάθε στενό που θα μπορεί ο παγετός να δημιουργήσει προβλήματα. Μια επιχείρηση που αναμένετε να ολοκληρωθεί μέχρι τις μία τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού εργαζόμενοι και μηχανήματα θα συνεχίσουν να είναι σε ετοιμότητα για την περίπτωση που το τρίτο κύμα της κακοκαιρίας επισκεφτεί την περιοχή μας.
  Ο κ. Οικονομάκης εφιστά την προσοχή των οδηγών, ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες, μιας και ο υδράργυρος θα πέσει, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου  και θα υπάρξουν σημεία  που θα ξαναδημιουργηθούν στρώματα παγετού στο οδόστρωμα, παρά τη ρίψη του αλατιού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια