Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μεγάλη επιτυχία της καρναβαλικής παρέλασης του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού



 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.

 
Η συμμετοχή ήταν πρωτοφανής με πανέμορφες στολές, εμπνευσμένες από την καθημερινότητα και όχι μόνο. Τουλάχιστον 1.200 καρναβαλιστές μαζί με τα όμορφα άρματα, παρέλασαν στους δρόμους της πόλης μας, γεμίζοντας τους με χορό, κέφι και πολλά χαμόγελα.
Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε κατά τη διάρκεια της παρέλασης: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, που κάθε φορά μας εκπλήσσετε ευχάριστα με την αγάπη που δείχνετε και την ενεργό συμμετοχή σας!»




Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τους καρναβαλιστές σε όλη τη διαδρομή της καρναβαλικής παρέλασης χορεύοντας και τραγουδώντας μαζί τους, στους ρυθμούς της αποκριάτικης μουσικής.
Την παρέλαση άνοιξε ο Βασιλιάς Καρνάβαλος πάνω στο εντυπωσιακό άρμα του. Ακολούθησαν πληρώματα από Τμήματα της Διεύθυνσης Πολιτισμού-Αθλητισμού, Εθνικοτοπικούς Συλλόγους του Δήμου μας, Αθλητικούς Συλλόγους, Σχολεία και άλλους φορείς, που με τις καταπληκτικές, σατιρικές και ευφάνταστες μεταμφιέσεις τους πλαισίωναν τα μεγαλοπρεπή άρματα  προσφέροντας στους θεατές αστείρευτο κέφι, γέλιο και χαρά.
Κατά την διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης οι ομάδες παρουσίασαν σόου και αποτροπαϊκά δρώμενα ξορκίζοντας το κακό με την ευχή για καλή άνοιξη γεμάτη ευημερία και υγεία, λαμβάνοντας το χειροκρότημα πλήθους επισήμων και κοινού, ενώ ανιματέρ και ξυλοπόδαροι έκαναν ακόμα πιο διασκεδαστική τη μέρα αυτή.
Το πάρτι συνεχίστηκε στον προαύλιο χώρο του Νέου Δημαρχείου με χορό, τραγούδι,  άφθονο ζεστό κρασί και βραβεύσεις ομάδων από τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού κο Σταύρο Τσίρμπα και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Αθλητισμού κο Ηλία Αποστόλου.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια