Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Το Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου επισκέπτεται την έκθεση «Ένδυμα Ψυχής»


 Η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού και το Τμήμα Πολιτιστικών, διοργανώνουν, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, επίσκεψη και ξενάγηση, στην έκθεση με τίτλο:  «Ένδυμα Ψυχής», μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, σε συνεργασία με το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο  που φιλοξενείται στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Πρόκειται για μια εμβληματική έκθεση «Ένδυμα Ψυχής», η πρώτη συνολική παρουσίαση σπουδαίων ενδυμασιών και στολών του 19ου αιώνα μέσα από 70 έργα τέχνης του φωτογράφου Βαγγέλη Κύρη και του εκφραστή της κεντητικής τέχνης Ανατόλι Γεωργίεφ. Οι καλλιτέχνες ώσμωσαν δημιουργικά τη φωτογραφία πάνω σε ύφασμα και κεντώντας λεπτομέρειες των ενδυμάτων, δημιούργησαν μια νέα τέχνη με εξαιρετικά έργα παρουσιάζοντας τις ενδυμασίες με μοναδικό καλλιτεχνικό τρόπο, φορεμένες από σύγχρονους ανθρώπους.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η είσοδος και η οργανωμένη ξενάγηση στην έκθεση είναι ΔΩΡΕΑΝ.  Η Επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομάδες των 25 ατόμων την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις  12:00  και στις 13:00 αντίστοιχα. Το Πνευματικό Κέντρο θα διαθέσει πούλμαν για τη μεταφορά των συμμετεχόντων με αναχώρηση από την Πλατεία Ηρώων στις 10:45.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη, κ. Κατερίνα Καρλαύτη, καθημερινά 09:00-15:00 στα τηλ. 210-5577191/5577593 (εσωτ.1).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια