Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού : Διάθεση αλατιού και θερμαινόμενων χώρων ενόψει της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα

 



Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, αναμένεται τσουχτερό κρύο εντός της Αττικής το Σαββατοκύριακο από το νέο κύμα κακοκαιρίας που έχει ονομαστεί «Μπάρμπαρα» («BARBARA») και θα πλήξει εντονότερα τη χώρα μας από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023. 

Στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, οι πολίτες μπορούν να προμηθεύονται αλάτι σήμερα 4 Φεβρουαρίου 2023 και το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2023 από το χώρο του νέου Δημαρχείου Αγίων Αναργύρων και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 61 στους Αγίους Αναργύρους.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Νταούτη στο τηλ.6984656759 καθώς και τον Αντιδήμαρχο Ασφάλειας, Πολιτικής προστασίας και Καθημερινότητας κ. Βαβλαδέλη στο τηλ 6936517460 καθώς και στο Γραφείο Δημάρχου στο τηλ. 2132023655.

Για την αντιμετώπιση του κρύου, θα παραμείνουν ανοιχτοί οι εξής θερμαινόμενοι χώροι:  Α΄ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων επί των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Κλεισούρας όλο το Σαββατοκύριακο στους Αγίους Αναργύρους, το κεντρικό ΚΑΠΗ Καματερού επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου 14 και το κτήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών στο Καματερό στην οδό Πάρου 2Α.

Καλούνται όλοι οι συμπολίτες μας να ακολουθήσουν τους κανόνες  αυτοπροστασίας σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων. Ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες να αποφύγουν την έκθεση στο κρύο χωρίς αιτία και οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια