Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κοινή επιστολή των δημάρχων Ανατολικής Αττικής προς τον ΕΔΣΝΑ και την Περιφέρεια Αττικής για την ενίσχυση του προγράμματος συλλογής βιοαποβλήτων



Οι δήμοι της Ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη συλλογή των απορριμμάτων τους και έχουν απευθύνει επιστολή στην περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ (Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής)για την ενίσχυση του προγράμματος συλλογής βιοαποβλήτων.

Το πρόβλημα αφορά την έλλειψη οδηγών και συνοδών για τα απορριμματοφόρα που έχουν διατεθεί από την περιφέρεια. Οι δήμοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εξυπηρέτηση μεγάλων εκτάσεων και ελαχιστοποιούν τα δρομολόγια ή προσαρμόζουν το προσωπικό σε άλλες θέσεις για την κάλυψη των αναγκών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελλείψεις στα τμήματα καθαριότητας. Ζητούν την ενίσχυση του προγράμματος συλλογής βιοαποβλήτων και τη στελέχωση των οχημάτων για να διασφαλίσουν τη συνέχιση και την επιτυχία του εγχειρήματος.

Η επιστολή, που συντάχθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη, υπογράφεται από τους δήμαρχους Αχαρνών Σπύρο Βρεττό, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, Διονύσου Ιωάννη Καλαφατέλη, Κρωπίας Δημήτρη Κιούση, Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα, Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνο Αλλαγιάννη, Παλλήνης Αθανάσιο Ζούτσο, Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς, Σαρωνικού Χρήστο Γκίνη, Σπάτων-Αρτέμιδος Δημήτρη Μάρκου και Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια