Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ενημέρωση για την "ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ" από τον Δήμο Πετρούπολης

 


Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει ότι το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Φεβρουαρίου 2023 από τις 10:00 έως τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η 14η "ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ" από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 39), με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Στην "ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ" συμμετέχουν περισσότερες από 100 επιχειρήσεις που προσφέρουν πάνω από 2.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με στελέχη των εταιρειών καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν επίσης εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ.
Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/.../imeres-karieras-dypa-athens...
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.dypa.gov.gr/hmeres-karieras-athina-11-12...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια