Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

"Βιάστηκε" να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο Αλέξανδρος Σαμόλης

 


    Το ΠΑΣΟΚ ήταν το πρώτο κόμμα που άνοιξε επίσημα τον "χορό" των εθνικών εκλογών ανακοινώνοντας την Κυριακή 29 Ιανουαρίου τους υποψήφιους βουλευτές του.  Αρχή είχε κάνει πολλούς μήνες πριν ο ΣΥΡΙΖΑ που εντέχνως φρόντισε να "πείσει", τις τελευταίες μέρες,  κάποιους από τους 150 αριστίνδην συνέδρoυς του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ότι η θέση τους είναι στα αυτοδιοικητικά και όχι στα βουλευτικά έδρανα. 
   H αρχή έγινε στον δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού με τον Αλέξανδρο Σαμόλη να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος.  Βέβαια, δεν είναι και ο μοναδικός, αφού και σε διπλανό δήμο παίζει δυνατά το όνομα έτερου μεταγραφέντος συνέδρου από το ΠΑΣΟΚ να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος.   Λόγος για τον οποίο εξάλλου πριν λίγες ώρες εξαφανίστηκε  από τα social media  η σελίδα της υποψηφιότητάς του κ. Σαμόλη, πιθανόν για να μην κάψει την υποψηφιότητα συντρόφου του που ακούγεται έντονα το όνομά του στον Δήμο Φυλής. 
   Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, έφτασε η ώρα των επίσημων ανακοινώσεων και από τον ΣΥΡΙΖΑ μιας και φρόντισε πρωτίστως να ισορροπήσει καταστάσεις μεταξύ παλιών και νέων στελεχών παρά το γεγονός ότι  προηγούνται οι βουλευτικές των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια