Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σύλλογος Μικρασιατών Ελευσίνας : Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

 


Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 15 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.

Την εκδήλωση άνοιξαν η παιδική και ενηλίκων χορωδία μας με πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, στη συνέχεια ο Αρχιμανδρίτης κ.Γερμανός Σταμπέλος εκπροσωπώντας το Μητροπολίτη Μεγαρέων και Σαλαμίνος κκ Κων/νο, ευλόγησε την πίτα ενώ η πρόεδρος μας κυρία Γεωργία Γιατζόγλου Αντωνιάδη απηύθυνε χαιρετισμό, αναφέρθηκε εν συντομία στις δράσεις του Συλλόγου για το 2022 και έκλεισε τον λόγο της με ευχές για αγάπη ,υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν μερικές από τις αφηγήσεις για το ''Συναίσθημα του 1922 με ψηφιακά μέσα''.



Με την παρουσία τους μας τίμησαν :

Ο Δήμαρχός μας κύριος Οικονόμου Αργύρης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μπούρας Αθανάσιος, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώτσηρας Γεώργιος, οι Βουλευτές Δυτικής Αττικής κ. Λιάκος Ευάγγελος, κ. Τσίπρας Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ Κοσμόπουλος Ελευθέριος, η Περιφερειάκη Σύμβουλος κυρία Παππά Παναγιώτα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουρούνης Γεώργιος, οι Αντιδήμαρχοι: κ. Παππάς Λεωνίδας (και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ), κ. Ηλιόπουλος Γεώργιος, κυρία Στραιτούρη Ζωή, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Βιλλιώτης Νικόλαος, ο Α' Επιλαχών και πολιτευτής Δυτικής Αττικής κ. Πουλής Σταμάτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κουκουναράκης Παύλος, κ. Παπαγιάνναρος Δημήτρης, κ. Τσουκαλάς Γεώργιος, κ.Τσίτσος Νικόλαος, κ. Ανδρώνης Χαράλαμπος, κ. Τσάτσης Δημήτρης, κυρία Ρεντούμη Βαρβάρα,,κ. Σεμερτζίδης Χαράλαμπος, η Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ κυρία Κριεκουκη Κατερίνα,οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ. Γιαννίκος Γιάννης, Γεωργόπουλος Λεωνίδας, Τούρτας Κων/νος, Τζαφέρης Νικόλαος, Δελαπόρτας Χρήστος, Τρυπιτσίδης Χρήστος.
Από τους Πολιτιστικούς και τοπικούς φορείς:
κ. Κουκμάς Γιάννης εκπρόσωπος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου ο Πρόεδρος κ. Παππάς Βασίλης, από την Ένωση Κρητών ο Αντιπρόεδρος κ. Τακάκης, απο τον Πανηπειρωτικό Σύνδεσμο κ. Βλαχόπουλος, από την Αδελφότητα Ρωμανιωτών ο Πρόεδρος κ. Τζαρτζούλης Θεόδωρος, απο τον Πελοποννησιακό Σύλλογο ο κ. Μικρός, από τον Σύλλογο Συμιακών ο Πρόεδρος κ. Κουνελές, από την Ένωση Δωδεκαννησίων κυρία Γερόλυμου Άννα, απο τον Σύλλογο Ποντίων Ελευσίνας κυρία Ευθυμιάδου Δέσποινα, απο τον Σύλλογο Εθελοντών Θριασίου Πεδίου η Πρόεδρος κυρία Βασιλείου, από το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας '' Όλοι Εμείς'' η κυρία Φαρμάκη Αφροδίτη, απο τον Σύλλογο ''Δάειρα'' ο κ. Μπάρδης Γιάννης, απο τον Σύλλογο Κρητών Ασπροπύργου κ. Φρονιμάκης, η Προισταμένη των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας κυρία Κολιοφώτη Κατερίνα, οι δημοσιογράφοι κ. Λιάκος, Καλόξυλος Άκης, Φραγκουλάκης Σωτήρης, ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών κ. Καλυμνάκης Γιάννης, η πρώην Αντιδήμαρχος κυρία Μπουκουβάλα Έλλη, η Υποδιευθύντρια του 3ου Γυμνασίου κυρία Γολικίδου Λέλα.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά, όπως και τα αγαπητά μας μέλη και σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη!!
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Καλυμνάκη Γιάννη για τις εξαιρετικές φωτογραφίες!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια