Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Νίκος Ταμπακίδης.



 Έχασε έναν από τους σημαντικότερους Δημάρχους του ο Δήμος Αγίων Αναργύρων, φτωχότερη η αυτοδιοίκηση μετά την απώλεια του Νίκου Ταμπακίδη

 Ο Νίκος Ταμπακίδης, φυσικός στο επάγγελμα, διετέλεσε  δήμαρχος Αγίων Αναργύρων, γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και διευθυντής Περιφερειακών Ραδιοσταθμών της ΕΡΤ. Υπηρέτησε επίσης στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στον τομέα της ποιότητας ζωής. 

 Υπήρξε ο καινοτόμος Δήμαρχος που κατάφερε να αλλάξει με σύγχρονες υποδομές τον Δήμο των Αγίων Αναργύρων. Μερικά από τα όσα κατόρθωσε κατά τις δημαρχιακές του θητείες περιλαμβάνουν την καθιέρωση πρωινής βάρδιας για όλες τις σχολικές μονάδες, υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων, ιδιόκτητα κέντρα για τους ηλικιωμένους και κυρίως την υπογειοποίηση του σιδηροδρομικού δικτύου.

Ο νυν Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού Σταύρος Τσίρμπας με ανάρτησή του εκφράζει τα συλλυπητήριά του : 

« Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ταμπακίδης.

Ο δήμαρχος, που επί σειρά ετών , ανέδειξε τους Αγίους Αναργύρους, με έργα και δράσεις που απολαμβάνουμε ως πολίτες μέχρι και σήμερα.
Οραματιστής και καινοτόμος αναβάθμισε την πόλη σε όλα τα επίπεδα, αποδεικνύοντας ότι όλα είναι εφικτά όταν υπάρχει όραμα , σχέδιο και επιμονή.
Η αυτοδιοικητική του πορεία αποτελεί έμπνευση για εμάς, τη νεότερη γενιά, να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του και θα τον θυμόμαστε για πάντα, με αγάπη και σεβασμό.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Καλό ταξίδι Νίκο Ταμπακίδη,
σε ευχαριστούμε για όλα.

Η κηδεία του Νίκου Ταμπακίδη θα γίνει την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 στις 15.30 στον Μητροπολιτικό Ναό  Αγ. Αναργύρων (Λ. Δημοκρατίας 50).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια