Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εξορμήσεις Αναψυχής για τα μέλη του ΟΑΦΝΤΗ σε Ισπανία και Παναγία Πλατανιώτισσα στο Αίγιο


 Ο Οργανισμός Άθλησης, Φροντίδας Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου, με κύριο γνώμονα την αναψυχή αλλά και την ανάδειξη της πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιά τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, διοργανώνει τακτικά εκδρομές και εξορμήσεις για όλα τα μέλη του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Ιωάννης Κατσαρός και ο Αντιπρόεδρος, κ. Αντώνης Κοναξής, φροντίζουν διαρκώς, ώστε οι εκδρομικοί προορισμοί να πληρούν όλα τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά καθώς και η διεξαγωγή τους να πραγματοποιείται με όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, έναντι της πανδημίας.

Πρόσφατα, τα μέλη του ΟΑΦΝΤΗ ταξίδεψαν σε έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης, την Ισπανία και περιηγήθηκαν  στους δρόμους  της Σαραγόσας, της Βαρκελώνης, του Τολέδου, της Μαδρίτης και της Βαλένθιας, ενώ επισκέφθηκαν Αρχαιολογικούς Χώρους, Μουσεία καθώς και τα γήπεδα της  της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

Ο επόμενος προορισμός τους ήταν το Αίγιο και συγκεκριμένα ο Ιερός Ναός της Παναγιάς  της Πλατανιώτισσας, όπου προσκύνησαν τη θαυματουργή εικόνα και περιηγήθηκαν στην καταπράσινη τοποθεσία της Κοιλάδας Κερυνίτη, όπου βρίσκεται το εκκλησάκι. Εκεί  τους διηγήθηκαν την ιστορία του μεγάλου πλάτανου, όπου μέσα στο κοίλωμά του βρίσκεται το αποτύπωμα της Παναγιάς.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια