Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Επίσημος χορηγός του Α.Σ.Ο.Δ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 η ΚΙΒΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Α.Ε.

 

Ο Α.Σ.Ο.Δ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με την εταιρία, η οποία θα είναι ο επίσημος χορηγός ονοματοδοσίας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Η ΚΙΒΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Α.Ε. στοχεύει ψηλά, και δεν θα είναι απλά συμπαραστάτης, αλλά μπροστάρης στην προσπάθεια της ομάδας μας και θα συνοδεύει σε κάθε αναφορά τον Α.Σ.Ο.Δ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ από εδώ και στο εξής. Και εγένετο ΚΙΒΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Σ.Ο.Δ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ λοιπόν!

Ο πρόεδρος του Α.Σ.Ο.Δ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ Κος Νικόλαος Ματθαίου, μετά την επίτευξη της συμφωνίας, τόνισε:

«Οι εποχές είναι δύσκολες και οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα. Και αυτό ακριβώς κάνει Κα Άννα Κιβωτοπούλου. Στέκεται δίπλα μας και την ευχαριστούμε, γιατί από την θέση της ως Γενική Διευθύντρια της εταιρίας ΚΙΒΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Α.Ε., στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά μας να πάμε τον Α.Σ.Ο.Δ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ψηλά».

Η Κα Άννα Κιβωτοπούλου, Γενική Διευθύντρια της εταιρίας ΚΙΒΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, δήλωσε: «Ο πολιτισμός, η παιδεία και η άθληση αποτελούν τους τρεις απαραίτητους πυλώνες για την κοινωνική ανάπτυξη των ανθρώπων. Ο αθλητισμός πέρα από ένα ευχάριστο τρόπο διασκέδασης, συνάμα εξευγενίζει το σώμα,την ψυχή και το πνεύμα. Αποτελεί έναν υγιή τρόπο ζωής και βοηθάει κυρίως τα παιδιά μας να μαθαίνουν να τρέφονται σωστά, να ζουν με πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση. Μαθαίνει στους αθλούμενους να παίζουν ομαδικά, να μοιράζονται και να έχουν έναν κοινό στόχο. Πιστεύω πολύ σ’ αυτό που έλεγαν οι πρόγονοί μας «νους υγιής εν σώματι υγιή».

 Στηρίζουμε την ομάδα Handball Α.Σ.Ο.Δ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ γιατί πιστεύουμε στην δυναμική αυτής της ομάδας και ότι συμβάλει στη δημιουργία μίας καλύτερης κοινωνίας. Τα παιδιά μας θα μάθουν μέσα απ’ αυτό το υπέροχο και ομαδικό άθλημα να συνεργάζονται. Βλέποντας την προσπάθεια που κάνει αυτή η διοίκηση, κανένας δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Στηρίζουμε την ανοδική πορεία του Α.Σ.Ο.Δ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ και είμαστε δίπλα σε κάθε υγιή προσπάθεια που με υπομονή και επιμονή μπορεί να φέρει μεγάλες στιγμές στην ομάδα Handball».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια