Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων της Δυτικής Αττικής υποδέχτηκε στη Βουλή ο Θανάσης Μπούρας


 Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, υποδέχθηκε στη Βουλή των Ελλήνων, με αφορμή την περιήγηση στην Έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, 2 αιώνες μετά», μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων της Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, τον Αντιπρόεδρο επισκέφθηκαν στο γραφείο του η κα Αντωνιάδη- Γιατζόγλου Γεωργία, Πρόεδρος των Μικρασιατών Ελευσίνας, καθώς και μέλη του πολύ δραστήριου πολιτιστικά Συλλόγου. Οι Μικρασιάτες της Ελευσίνας επιφύλαξαν μια έκπληξη στον κ. Μπούρα, και τραγούδησαν με τις υπέροχες φωνές τους το τραγούδι «Ιωνία εσύ, πατρίδα».
Επίσης, ο Αντιπρόεδρος συναντήθηκε με μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Φρυκτωρία της Οινόης, την Πρόεδρο, κα Δρίβα Αθανασία καθώς και την Πρόεδρο της Τοπικής Ενότητας Οινόης Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας, κα Κρίκη- Λινάρδου Σεβαστή.
Οι επισκέπτριες και οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο περιστύλιο της Βουλής και στην Αίθουσα Τροπαίων και Υπασπιστών (πλέον Αίθουσα Ελευθερίου Βενιζέλου) όπου θαύμασαν τις τοιχογραφίες και τα μοναδικά κινητά τεκμήρια (εφημερίδες, χειρόγραφα, όπλα κλπ) υψηλής ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας από την εποχή των προεπαναστατικών και μετεπαναστατικών χρόνων του 1821.
Τα μέλη των Συλλόγων έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κοινοβούλιο και την ιστορία του, ενημερώθηκαν από τον Αντιπρόεδρο για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και προσκάλεσαν τον κ. Μπούρα στις θερινές εκδηλώσεις τους προκειμένου να ανταποδώσουν την ζεστή φιλοξενία που τους επιφύλαξε.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια