Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δράση Ευαισθητοποίησης από το Κέντρο Πρόληψης ΦΑΕΘΩΝ και «Τα Πέταλα της Ειρήνης» στον Δήμο Πετρούπολης

 


Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το Κέντρο Πρόληψης ΦΑΕΘΩΝ, σε συνεργασία με τους εθελοντές του προγράμματος «Τα Πέταλα της Ειρήνης», θα πραγματοποιήσουν δράση ευαισθητοποίησης στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00, με ελεύθερη συμμετοχή.

Η εκδήλωση αφορά μικρούς και μεγάλους και περιλαμβάνει αφήγηση του παραμυθιού “Το ταξίδι του μικρού Λωτού” της Λιουντμίλα Αριόλ, ένα παραμύθι που δείχνει ανάγλυφα σε όλους, πώς οι αξίες που έχουμε στην καρδιά μας είναι ο θησαυρός που μας βοηθά στη ζωή να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία, παραμένοντας ψυχικά και πνευματικά αλώβητοι.
Περιλαμβάνει επίσης, κουκλοθέατρο, μουσική και εργαστήριο οριγκάμι, με την τεχνική του οποίου οι παρευρισκόμενοι θα φτιάξουν πολύχρωμους, χάρτινους λωτούς.
Το εθελοντικό πρόγραμμα «Τα Πέταλα της Ειρήνης» βασίζεται στις αρχές Αλήθεια – Καλοσύνη – Ανεκτικότητα, που διέπουν την αρχαία σχολή άσκησης καλλιέργειας για το νου και το σώμα στην Κίνα και στην Ελλάδα και το πρόγραμμα παρουσιάζεται αφιλοκερδώς από ομάδα εθελοντών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια