Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κυβερνητική Περιοδεία το Σάββατο 28.05 σε Μάνδρα και Μαγούλα

 


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου επίσκεψη στη Δυτική Αττική από Κυβερνητικό Κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελο Τουρνά, το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου και τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Ιωάννη Πετρούτσο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μετά τις πολυήμερες επαφές που είχε εκτός Ελλάδας, έθεσε επί τάπητος το θέμα της ανάγκης να υπάρξει ετοιμότητα από τους αρμόδιους φορείς ενόψει καλοκαιριού και αντιπυρικής περιόδου.



Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής συνόδευσε το Κυβερνητικό Κλιμάκιο στις εγκαταστάσεις της νέας Ακαδημίας Πολιτικής Προστασίας και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στα Βίλια. Η Ακαδημία, που θα λειτουργήσει σύντομα και θα αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο πυροσβεστικής, θα μπορεί να συμπράττει σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βιλλίων για την άμεση αντιμετώπιση των όποιων κινδύνων προκύπτουν.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Μάνδρας-Ειδυλλίας παρουσία του Δημάρχου, Χρήστου Στάθη και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλου. Ακολούθως μετέβησαν στο Δημαρχείο Ελευσίνας, όπου συζήτησαν με το Δήμαρχο, Αργύρη Οικονόμου, για τα ζητήματα πυροπροστασίας, ετοιμότητας και αντιμετώπισης ενδεχόμενων φυσικών καταστροφών.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια