Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού : Γιορτή για την τρίτη ηλικία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Μαΐου στο Πάρκο Τρίτση


 Τη Δευτέρα 23 Μαΐου  2022 πραγματοποιήθηκε  η βιωματική δράση «η αξία της ταυτότητάς μου- τα δώρα της ζωής μου», ως επισφράγισμα του προγράμματος συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης  σε ομάδες γυναικών στα ΚΑΠΗ της πόλης  μας στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης».  

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας χαιρέτισε την εκδήλωση τονίζοντας ότι «η τρίτη ηλικία αποτελεί την θεμελιώδη βάση της ζωής μας και ως Δημοτική Αρχή τη σεβόμασε και την τιμάμε μέσα από  διατομεακές δράσεις και υπηρεσίες σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου». 

Το εργαστήρι  συντόνισε η κ. Δέσποινα Ζάγκα, Ψυχολόγος του προγράμματος «Φροντίζω – Υγεία για όλους». 

Κατά τη διάρκεια της δράσης συζητήθηκαν η αξία της αυτοεκτίμησης, οι επιθυμίες και τα θέλω των γυναικών, ανταλλάχθηκαν μηνύματα καλοσύνης και αγάπης από τη μία γυναίκα στην άλλη και η δράση έκλεισε με ερεθίσματα για το τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή μας.  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Πότσης Ζήσης Εντεταλμένος Σύμβουλος  Κοινωνικής  Πολιτικής, ο κ. Γιάννης Λοβέρδος Βουλευτής  Δυτικού  Τομέα  Ν. Δημοκρατίας, η κ. Σαπέλα Μαρία, Γενική Γραμματέας του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού.

Στη δράση συμμετείχαν ενεργά οι ομάδες συμβουλευτικής, τα μέλη του  Α΄ και Β΄ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων και τα ΚΑΠΗ Καματερού.     

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα «Φροντίζω»  εντάσσεται στις «Δράσεις για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας και την Παροχή Υπηρεσιών Ανοιχτής Ειδικής Φροντίδας στο Δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού μπορούν να προσφερθούν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες  συμβουλευτικής σε παιδιά και εφήβους του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού. 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια