Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θανάσης Μπούρας : Πάντα παρών σε εκδηλώσεις αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της Δυτικής Αττικής

 Ένα ακόμα δραστήριο τριήμερο είχε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, καθώς παραβρέθηκε σε πλήθος εκδηλώσεως στη Δυτική Αττική.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Αθλητικού Σωματείου ΠΑΟ Ηρακλής Ελευσίνας, στην οποία, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, παρουσιάστηκε επετειακή εμφάνιση του Συλλόγου.

Ακολούθως, ο κ. Μπούρας παρέστη στον Ι.Ν. Αγίων Δώδεκα Αποστόλων της Ελευσίνας όπου παρακολούθησε δρώμενο από το Σωματείο Ελληνικών Χορών «Παραδοσιακή Φλόγα».


Το Σάββατο 16 Απριλίου ο κ. Μπούρας είχε την τιμή να παραστεί στη τελετή έναρξης των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Μεγαρέων, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή.



Την Κυριακή 17 Απριλίου η Κερκυραϊκή Ένωση Ελευσίνας πραγματοποίησε εκδηλώσεις σε ανάμνηση το θαύματος της ιεράς εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα, προστάτη της Κέρκυρας, στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Ελευσίνας.

Ο κ. Μπούρας νιώθει ιδιαίτερη τιμή και περηφάνεια, που η Δυτική Αττική διατηρεί πλήθος αθλητικών και πολιτιστικών Συλλόγων, οι οποίοι κρατάνε το αθλητικό, πολιτιστικό και πολιτισμικό πνεύμα ακέραιο, μεταλαμπαδεύοντάς το στις επόμενες γενιές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια