Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Θανάσης Μπούρας στο εναρκτήριο δρομολόγιο της νέας αστικής γραμμής 861 του ΟΑΣΑ, Ελευσίνα-Ερυθρές


 Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, βρέθηκε σήμερα στο εναρκτήριο δρομολόγιο της νέας αστικής γραμμής 861 του ΟΑΣΑ, η οποία θα πραγματοποιεί καθημερινά, αρχής γενομένης από σήμερα, τη διαδρομή Ελευσίνα- Μάνδρα (μέσω Οικισμού Τιτάν)- Οινόη- Βίλια- Ερυθρές και αντίστροφα.

Ο κ. Μπούρας καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και ικανοποιημένος, καθώς πήρε σάρκα και οστά, ένα έργο που από καιρό είχε οραματιστεί και πάλεψε για την πραγμάτωσή του. Η ολοκλήρωση της νέας αυτής γραμμής υλοποιήθηκε μετά από πολύμηνη, κοπιαστική και με πολλά πισωγυρίσματα διαδικασία, όμως, με το πείσμα που διακατέχει τον Αντιπρόεδρο ο στόχος επετεύχθη.

Σε συνομιλίες που είχε ο κ. Μπούρας με αρκετούς κατοίκους, που θα εξυπηρετούνται από αυτή τη γραμμή, έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους και την ικανοποίησή τους. Το σημαντικό αυτό έργο ήρθε για να μείνει. Οι κάτοικοι θα μπορούν να εξυπηρετούνται με υπερσύγχρονα και καθαρά αστικά λεωφορεία και με χαμηλό κόστος (1,20€).

Ο κ. Μπούρας εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκριση στον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), Γιάννη Γκόλια και τον Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακής και Εμπορικής Λειτουργίας του ΟΑΣΑ, Δημήτρη Αποστολίδη.

Συμπαραστάτες στις ενέργειες του Αντιπροέδρου της Βουλής υπήρξαν ο ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης  Κοσμόπουλος, ο Πρόεδροςτης Δημοτικής Ενότητας Βιλίων, Κωνσταντίνος Μακρυνόρης, ο Αντιδήμαρχος Ερυθρών, Μιχάλης Σακελλάρης, ο Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Ερυθρών, Δημήτριος Παγώνης και βέβαια ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Χρήστος Στάθης.

Ο κ. Μπούρας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Δυτικής Αττικής, όπως διαχρονικά άλλωστε πράττει, θέτοντας ως προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητάς τους αλλά και την άμεση αντιμετώπιση των ζητημάτων που τους απασχολούν.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια