Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία σε ανασφάλιστες, άπορες & με χαμηλό εισόδημα γυναίκες του Δήμου Χαϊδαρίου.


 Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Χαϊδαρίου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, ΕΔΔΥΠΠΥ και το Σύλλογο Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου "Οι Άγιοι Ανάργυροι" παρέχει την δυνατότητα σε άπορες, ανασφάλιστες και χαμηλό εισόδημα γυναίκες, να κάνουν την εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας .

Ο καρκίνος του μαστού αντιμετωπίζεται με επιτυχία αν γίνει έγκαιρη διάγνωσή του. Για το σκοπό αυτό, το ΚΕΠ Υγείας Χαϊδαρίου εξασφάλισε ημερομηνία εξέτασης την Πέμπτη 17/03/2022.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες που είναι ηλικίας 40 έως 69 ετών, ανασφάλιστες ή ασφαλισμένες με χαμηλό εισόδημα (έως 6.000 ευρώ ατομικό ή έως 12.000 ευρώ οικογενειακό προσαυξανόμενο κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί).
Οι γυναίκες που θα συμμετέχουν στην δράση θα υπογράψουν και την φόρμα συγκατάθεσης στο λογισμικό των ΚΕΠ Υγείας.
Προϋποθέσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα ψηφιακών μαστογραφιών είναι οι εξής:
- Ηλικία από 40 έως 69 ετών
- Να μην υπάρχει ιστορικό νόσησης καρκίνου του μαστού
- Να έχει περάσει τουλάχιστον ένα έτος από την προηγούμενη μαστογραφία.
Η εξέταση γίνεται στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ, Τίρυνθας 2, Άνω Πατήσια, στις 9 π.μ., κατόπιν ραντεβού που προγραμματίζεται με τη συνεργασία του ΚΕΠ Υγείας.
Η μεταφορά από και προς το Κέντρο Μαστού, θα πραγματοποιηθεί με όχημα του Δήμου (αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σκοπό).
Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid-19.
Για πληροφορίες (δικαιολογητικά) σχετικά με τη δήλωση συμμετοχής και για να κλείσετε το ραντεβού σας, επικοινωνήστε με το ΚΕΠ Υγείας στο τηλέφωνο 2105812080 έως 11/03/2022, Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-14:30.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια