Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού : Ημερίδα Ενημέρωσης The Well Being Project την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022


 Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα ενημέρωσης στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού «Μαρία Έλενα» σχετικά με το The Well Being Project, ένα πρόγραμμα ευεξίας και άθλησης. Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τις συνήθειές μας και τη ζωή μας προσαρμόζοντας την καθημερινότητά μας σε έναν υγιέστερο τρόπο ζωής. 

Κυριακή 13/2/2022    Ώρα 11:00 πμ   Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού  “Μαρία Έλενα”

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού και το Γυμναστήριο THE BODY PROJECT συνδιοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Αλλάζω συνήθειες- Αλλάζω τη ζωή μου»

Ο Φυσικοθεραπευτής Αντώνης Δρακάτος θα αναφερθεί στα μυοσκελετικά προβλήματα που προκύπτουν από τον καθιστικό τρόπο ζωής και την έλλειψη άσκησης. 

Η Διατροφολόγος Σοφία Κόντη θα μιλήσει για την αξία της σωστής διατροφής, τα λάθη που κάνουμε στη διατροφή μας προτιμώντας το γρήγορο και εύκολο φαγητό και τις επιπτώσεις αυτού στη καλή μας υγεία. 

Ο Γυμναστής Γεώργιος Συγκούνας θα αναφερθεί στα οφέλη της σωματικής άσκησης σε όλες τις ηλικίες αλλά και στις σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις που προκύπτουν από την έλλειψη άσκησης και κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Η Life Coach Νανά Συγκούνα θα μας καθοδηγήσει στο πως μπορούμε να βάλουμε στόχο και να πετύχουμε έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Οι προσωπικές ιστορίες 4 ανθρώπων που άλλαξε η ζωή τους μέσα από τη σωστή διατροφή και την άσκηση, ελπίζουμε να είναι η αφορμή ώστε να αλλάξει και η δική σας ζωή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια