Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γόρδιος δεσμός το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Δυτική Αττική



   Με όλες τις δημοσκοπήσεις να φέρνουν τη ΝΔ σαν πρώτο κόμμα, είναι φυσικό υπάρχει συνωστισμός υποψηφίων πολιτευτών. Το γεγονός ότι όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι μέσα στο έτος θα πραγματοποιηθούν οι  εθνικές εκλογές, τα ονόματα των υποψηφίων της ΝΔ στη Δυτική Αττική, μετά τις παραιτήσεις που υπέβαλαν πρόσφατα από τις θέσεις τους, πάνε και έρχονται για να μπορέσουν να συμμετέχουν σε αυτές.  
   Όπως είναι επίσης γνωστό, υπάρχει ταβάνι για το πόσοι θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ της Δυτικής Αττικής  το οποίο αποτελείται από 4 άνδρες και 2 γυναίκες. Το τελευταίο διάστημα με την είσοδο ενός ακόμη ονόματος υποψηφίου βουλευτή (6 άνδρες μέχρι στιγμής)  τα πράγματα για το ποιοι θα πάρουν το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια  του ψηφοδελτίου φαίνεται να δυσκολεύουν αρκετά για δύο από αυτούς.
    Το γόρδιο δεσμό που έχει δημιουργηθεί φαίνεται ότι έχουν αναλάβει οι δημοσκόποι για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να κάνουν πιο βατό το δρόμο της επιλογής. Αν κρίνουμε από τα ονόματα που ακούγονται, είναι σχεδόν ξεκάθαρο ποιοι θα είναι οι δύο που τελικά θα κάτσουν στα βουλευτικά έδρανα της επόμενης βουλευτικής περιόδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια