Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Τσώκος για να είναι υποψήφιος της Δυτικής Αττικής με τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

 


Ο κ. Ανδρέας Τσώκος μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό πως παραιτήθηκε από  τη θέση του Γεν. Διευθυντή της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών  (ΕΑΓΜΕ) για να πολιτευθεί με τη Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Αττική, στις ερχόμενες εθνικές εκλογές. 

  Το όραμα του κ. Τσώκου είναι να φέρει το καινούργιο, την αλλαγή, έναν νέο διαφορετικό τρόπο σκέψης για τη Διοίκηση, το κράτος, την κοινωνία. Επίσης, γνωστοποιεί ότι θα  αγωνιστεί  για να φέρει λύσεις στα καθημερινά , αλλά σημαντικά προβλήματα της Δυτικής Αττικής. 

Την είδηση της παραίτησης με την οποία έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μπορείτε να τη διαβάσετε παρακάτω:

"Όπως ορίζει το Συντάγμα, παραιτήθηκα σήμερα από τη θέση του Γεν. Διευθυντή στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών - ΕΑΓΜΕ, προκειμένου να διεκδικήσω τη δυνατότητα να εκπροσωπώ τους πολίτες των δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας Ειδυλλίας, Μεγάρων και Φυλής.
Όλων των ανθρώπων της δουλειάς και της προκοπής, που επιθυμούν μια ουσιαστική πολιτική εκπροσώπηση σε μια περίοδο σημαντικών προκλήσεων. Όλων αυτών, που παλεύουν για περισσότερη ασφάλεια και καλύτερες προοπτικές σε μια, ξεχασμένη επί δεκαετίες, περιοχή.
Ως στρατιώτης της Παράταξης θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη εκλογική μάχη.
Ευχαριστώ θερμά τους Υπουργούς Κωστή Χατζιδάκη και Κώστα Σκρέκα για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν κατά την άσκηση των καθηκόντων μου.
Ελπίζω, πως με τους εργαζομένους και συνεργάτες της ΕΑΓΜΕ και κυρίως με σκληρή δουλειά πράγματι προσθέσαμε ένα ακόμη κεφάλαιο στην μακρά πορεία του θεσμικού φορέα των Επιστημών της Γης."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια