Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κακοκαιρία "Ελπίδα" : Ανακοινώσεις δήμων Δυτικής Αττικής σχετικά με το κλείσιμο των σχολείων



Λουκέτο μπαίνει στη δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων της Αττικής λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας "Ελπίδα" που αναμένεται να κορυφωθεί τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου. Έπειτα από εισήγηση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη ακολούθησαν οι ανακοινώσεις των δήμων της Δυτικής Αττικής όπως φαίνεται παρακάτω:

 

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη ύστερα από διαβούλευση με τους Δημάρχους Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν τα νηπιαγωγεία και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς επίσης (και σε όλους τους Δήμους της Αττικής) την Δευτέρα 24/01/22 και την Τρίτη 25/01/22 για προληπτικούς λόγους ασφάλειας καθώς αναμένεται έντονη κακοκαιρία.
Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού κλειστοί θα μείνουν οι δημοτικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στο Δήμο μας την Δευτέρα 24/01/22 και την Τρίτη 25/01/22.
Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες που θα είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα για την αποφυγή ατυχημάτων.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ

Την Δευτέρα και Τρίτη, 24 – 25 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα Σχολεία του Δήμου (Λύκεια, ΙΕΚ, Γυμνάσια, Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί).
Την Τρίτη το απόγευμα θα γίνει η εκτίμηση για την λειτουργία των σχολείων τις επόμενες ημέρες.

ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Δευτέρα & Τρίτη
Μετά από απόφαση που πάρθηκε στη σύσκεψη με την Περιφέρεια Αττικής, όλες οι σχολικές μονάδες, συμπεριλαμβανομένων των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, δημοσίων και ιδιωτικών, θα παραμείνουν κλειστές.
Για την Τετάρτη θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μετά από αξιολόγηση της κατάστασης!
Αναμένονται οι επίσημες αποφάσεις του Υπ. Παιδείας σχετικά με την εφαρμογή τηλεκπαίδευσης.

ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα Σχολεία του Δήμου Ασπροπύργου καθώς και οι Βρεφικοί και οι Παιδικοί Σταθμοί τη Δευτέρα 24/1 και Τρίτη 25/1.
Ο Δήμος Ασπροπύργου, μετά από απόφαση του Δημάρχου, κ. Νικόλαου Μελετίου και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει ότι, ΚΛΕΙΣΤΑ θα παραμείνουν όλα τα Σχολεία του Δήμου, Βρεφικοί και Παιδικοί Σταθμοί λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, τη Δευτέρα 24/1 και την Τρίτη 25/1 για την ασφάλεια των μαθητών.

ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ

Με απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Ε. Στάθη τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βιλίων κι Ερυθρώντη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια