Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού στολίστηκε από άκρη σε άκρη

 


Το μήνυμα του Δημάρχου Σταύρου Τσίρμπα για τα φετινά Χριστούγεννα.

«Φέτος φέρνουμε περισσότερο άρωμα Χριστουγέννων και φως στην πόλη μας. Με ένα νέο στολισμό ξεκινήσαμε για να φορέσουν οι γειτονιές μας σταδιακά τα γιορτινά τους.
Χιλιάδες στολίδια, πολύχρωμα λαμπάκια, αστέρια και χριστουγεννιάτικα σχέδια κοσμούν τις πλατείες και τους δρόμους μας, αλλάζοντας τη διάθεση, βάζοντάς μας σε κλίμα Χριστουγέννων όσο πλησιάζουν οι μέρες, δίνοντας χρώμα και φως σε κάθε γωνιά.
Το φως φέρνει περισσότερη ελπίδα και αισιοδοξία στην καρδιά και στον τόπο μας.
Στο Δήμο μας ετοιμάσαμε ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα γοητεύσει μικρούς και μεγάλους με αισθητική και πλούσια φαντασία. Δεκάδες πρωτότυπες εκδηλώσεις θα δώσουν ξεχωριστή ζωντάνια και πνοή γιορτινή στις κεντρικές μας πλατείες.
Μουσική, κάλαντα και κλόουν, εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, τραγούδια, ξωτικά και παραμύθια, είναι μερικές μόνο από όσες εκπλήξεις σας ετοιμάζουμε, που θα σας εντυπωσιάσουν με την ποικιλία τους και  θα συναρπάσουν με την πρωτοτυπία τους.
Και μην ξεχάσετε το φαντασμαγορικό άναμμα των Δέντρων μας το Σάββατο 11.12 (19:00-22:00) στους Αγίους Αναργύρους και την Κυριακή 12.12 (19:00-22:00) στο Καματερό, με 2 φοβερές εκδηλώσεις με μουσική, πολλά τραγούδια και event για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί τις φετινές γιορτές.
Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη για όλο τον κόσμο, ας μην αφήσουμε κανέναν συνάνθρωπό μας, να νιώσει μόνος του».






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια