Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μέσω του Δήμου Αγίας Βαρβάρας το πρώτο έργο της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Φυλής

 

 



    Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που δημιουργήθηκε η  Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Φυλής και παρά τις μεμψιμοιρίες που ακούστηκαν φαίνεται πως αρχίζει να αποδίδει πλέον καρπούς. Από τις πρώτες κιόλας μέρες της δημιουργίας της οι άνθρωποι που βρίσκονται στο τιμόνι της Αναπτυξιακής, εργάζονται για να φέρουν έργα που θα υλοποιήσει η εταιρεία. 
   Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας απευθύνθηκε, τον Μάιο 2021,  στην Αναπτυξιακή  Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Φυλής, η οποία διαθέτει την απαιτούμενη στελέχωση της Τεχνικής της Υπηρεσίας και τις αναγκαίες προϋποθέσεις (τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες, αποφαινόμενα όργανα, αναγκαία στελέχωση κλπ) για να υποστηρίξει την πράξη  «Συντήρηση Σχολικών Μονάδων και Ανοιχτού Αθλητικού Χώρου Δήμου Αγίας Βαρβάρας».




   Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου το πρώτο έργο, μέσω της προγραμματικής σύμβασης , της Αναπτυξιακής εντάχτηκε για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτης". 

  Η Αναπτυξιακή. όπως αναφέρεται στην απόφαση,  εντός δύο μηνών θα πρέπει να στείλει στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και  Εφαρμογής του Υπουργείου  Εσωτερικών (ΕΥΔΕ ΥΠΕΣ) τα στοιχεία που απαιτούνται για την εκτέλεση του υποέργου που έχει αναλάβει. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια